|
Неумесни ТВ вести |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e, za vakvi raboti odamna komentiram...
Ne samo sega, postojano se povtoruva ova. Novinarive nemaat ama bas ronka oset sto treba da se prikaze na televizija. Mrtvi i unakazeni tela kako udarna vest. So slika. Gjoamiti site sme gladni za senzacija i nekrofilno nastroeni, pa uzivame da gledame uzas. Posledno pred ova mislam deka bese sosema odlicen kadar kako gi vadat izgorenite tela na nesrekjnicite izgoreni vo soobrakjajkata kon Gevgelija. Katastrofa. Za vakvi snimki treba da se odzemaat licenci za emituvanje vesti. Pa i deca gledaat televizija. |
|
DeepBlue
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само што го догледав ,,ексклузивното,, видео на а1 телевизија, по повод бротската несреќа.... па добро, искрено прашувам дали тие имаат памет ??? како можат да објават видео од тело како плута под водата, па зумираат кога вадат тела од водата.... па гледаме како ги префрлаат телата и ги легнуваат едно врз друго...... искрено сум згрозена од видеото се објавува ли тоа на телевизија ????
репортажата повеќе личеше на трачарска, отколку на професионална !!! срамота |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za zal,povekje ja prikazuvaat kalta na opshtestvoto a poretko ubavite raboti.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море има секскви денес,и мое мислење е дека не смеат медиумските куќи кои пренесуваат такви вести да работат за еден таков опсег на гледачи. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека нема такви фрикови само мачо кои демек има силен стомак |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само далеку сме ние Анакин од тоа што се залагаме на форумов,факт е дека премногу од нас сакаат да видат крв и да се ситат на туѓа несреќа.
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Потполно се сложувам со последниот пост на Анакин.
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е битно каде прочитаа
битно е да не не сметат за шлакната нација која прво шо сака да слушне е дека некој си ја утепал со секира девојката оти флертување со друг или дека лудак си ги силува децата или дека во контејнер е најдено изгубено бебе логиката на нештата е дека на краЈот на вестите треба да има црна кроника со најва па кој сака нека продолжи со гледање а тие неумесни шо препорачуват НЕГЛЕДАЈ ВЕСТИ нека тоа окачат мачке о реп оти ако јас сакам да знам шо се случи денес неморам да стрепам дека прво шо кје ми казат е некој канибал изел мозок од својот партнеР во костарика леле луди новинари се надевам дека нема да казат КАКВИ ТВ ВЕСТИ ТАКВА НАЦИЈА Изменето од anakin - 21.Март.2009 во 18:42 |
|
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера и Сити Радио...критикуваа, сигурно прочитаа овде ...!!! |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera na ZEVZEK mu tekna da gi kritikuva vestite na ist nacin
so im tekna da pomislat na sebe?????????? do sega samo kritikuvaa drugi |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ami od zen i podobar post nemois da ocekues
tova e takov macho post za naviknatiot na suroviot svet a drugite se ivica i marica |
|
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На сите ви се неумесни , а сите ги гледате ...!!! |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |