|
Сомнежи |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me jade, me jade somnez...
|
|
DeepBlue
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Глупавиот никогаш нема да доjде до сомнежот дека е глупав.
... Ммм, слуша се тиха музика. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..bez somnenie!somnezite nekogas ostanuvaat dlaboko vo licnosta,pa zatoa nekoi i vikaat....masHala duduk ili vo prevod....epten duduk!!!a koga ke se soberat poveke na edno mesto ...duduk do duduk...t.e. poveke duduci,se formira....orkestar!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дудук= незналица
пишман аџија=сомневџија |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дибидус дудук
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ama,opet..duduk!
|
|
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога не се сомневаш... остануваш "приjатно " изненадан.
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...magicen duduk!!!
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako se somnevas vo site drugi si preterano pretpazliv
ako se somnevas vo samiot sebe si , si duduk |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да нема сомнеж, не би постоjала ни вистината.
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сомнежот не го перцепирајте исклучиво во негативна конотација......
Сомнежот е основа, поттикнувач за преземање акција.... за НАУЧНА РАБОТА.......на пример.... Научникот прво се сомнева дека нешто е вака или онака, се сомнева во резултатите од некое претходно истражување итн итн.......па презема АКЦИЈА..т.е. започнува да го проверува претходното истражување (со научни методи се разбира) или поставува ново истражување.......и доаѓа до одредени резултати кои му го бришат сомнежот...... Вака е и во секојдневниот живот...... |
|
МИР со сите
|
|
Spirit
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби вистинското прашање е Како се справувате со сомнежите , или Кои тоа механизми се вклучуваат кога ке се појави сомнеж . Сомнежите се секако составен дел од животот .
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој ме бара...
во моите сомнежи... нема да најде ништо... ме нема таму.... други се... сомнителна тема.. реков.... |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сомнителна тема...
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |