|
Прочка |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Miki_P
Сениор Регистриран: 29.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 985 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брате, spiros, нека ти биде простено од Господ, и од мене - твојот брат во Христа. Моли се за мене, брату. |
|
Господи Исусе Христе, Сине Божји, помилуј нè.
|
|
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој ден е голем ден воопшто, а за мене пак посебно! Јас непознавам човек на светот кому прочката повеќе му значи и му е потребна од што е тоа случај со мене, прегрешниот. На сите вас - без разлика на вашата моментална верска, национална или билокаква припадност - сакам најискрено да ве замолам за проштавање поради болката што сум ви ја (свестно или несвестно) нанесол. Во надеж дека ќе ја имате големината да ми ги простите и заборавите грешките и дека истите нема веќе да се повторат, ве поздравувам најљубезно со следниов стих. Прочка За сё што не беше ЉУБОВ надусловна Врз душата моја тежи тага оловна Ве молам простетеми, како ГОСПОД што ни прости Застанете, помислете, сететесе дека и вие како мене На овој свет сте патници и гости! Изменето од spiros - 01.Март.2009 во 19:45 |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |