![]() |
|
Што ве исполнува? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 10> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
me ispolnuva koa za mig ke poveruvam vo necivi lagi...se dur ne se vratam vo realnosta..
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mene me ispolnuva koga ke napolnam oci so sirokogradna gletka
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
ljubov moja a Bog i Isus sto nudat,
ili drvjata cvekinjata rastenijata...? |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
беценевем, неможна е емпатиjа према сите...
а алтруизмот може да биде само пожелен и ништо повеке... |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
znaci 10 lugje, a ostanatite 6 milijardi? |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
srekata na moite najsakani i najdragi osobi
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Сето погоре кажано ме исполнува, а понекогаш пак сум многу празна.
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Moment vo koj mozam se da kazam ama direkno vo lice, a ne preku kamera
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Ручек во кафанче со другарките и праење муабет до бескрај. Тоа дефинитивно ми ги полни батериите
|
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
hranata sto ja jadam, vozduhot sto go disam, tecnostite sto gi pijam...
Pa, izgleda samo ova... ![]() (nekoj mi rece deka sum bil bukvalist... nema vrska) |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Ljubov od tie sto mi e potrebna.
![]() Ubaj luge ![]() ![]() Adrenalin mnoguuuuuuuu. Avanturi, neobicni raboti koi me krevaat i me pravat epten sreken. ![]() |
|
![]() |
|
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
me ispolnuvaat mali nesta koi za drugite se mozebi nebitni no za mene imaat golemo znacenje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
MALITE NESTA KOII IMAAT GOLEMO ZNACENJE
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
me ispolnuva ljubovta i slatkite nasmevki
na moite dve princezi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |