![]() |
|
Ист(а) како мене |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() pa dva ostri kamenja ne melat
dobro mi e vaka
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Tokmu taka blackeye, sekoj od vas i natamu da si go odi svojot pat, no sega drzhejki se megjusebno za raka. ![]() |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
kik boks
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
da bide slicen na mene da, ali da e ist kako mene e nevozmozno
![]() ne sakam da deli sekogas isti mislenja so mene, da saka raboti jas sto gi sakam ali toa ne znaci sekogas da se protivi i da e konta mene..sakam da se nadopolnuvame, da si gi razbirame potrebite za intimna i pred se da gi pocituvame istite i da ne dozvolime zagrozuvanje ni na mojata ni na negovata licnost...
mislam deka najdov bas takva licnost kakva sto sakav...da e tuka za mene i vo dobro i vo loso d ase smee i da place koga treba so mene, da mi bide i poddrska i kritika sekogas koga e potrebno..uzivam vo sekoj moment pominat so nego, zosto znam deka toj e delot koj nedostasuva mojata linost da bide celosna i ispolneta....ne sme isti, ali sme slicni i celosno se razbirame
100 % ne pravat samo 50+ 50...stotka se pravi i so 60+ 40....
nevazno koj kolku ke dade vo momentot, vazno jas i toj sme celosni zaedno, bez da bideme isti!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Јок бре,никако,никако,никако,никако.Не би бил среќен би си го опашал јажето на врат. Изменето од ZoraNaSlobodata - 19.Февруари.2009 во 16:18 |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Koj saka da najde nekoj koj e ist kako nego?
Pa vekje sekoj samiot so sebe si e so ist kako nego! Zarem potrebni se trojca ili chetvorica isti kako nego za da bide neshto podrugo??? Potreben e nekoj razlichen, onoa sto ne sme nie, onoa sto ni nedostasuva nam, za da bideme kompletirani od nekoj drug. ![]() I ako toa go napravime so potpolen pochit i respekt kon toj drugiot i go ostavime zasekogash da bide tokmu onakov kakov sto e, bez nikakva namera da go menuvame kako sto bi posakuvale nie, togash kje mozheme da gi ochekuvame plodovite od prekrasnoto druzhenje so ushte edna bozhenstvena kreacija. ![]() |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
kocko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
taman rabota! dva klona, tesko da bidat zaedno podolgo vreme.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..moe dete ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Drugata polovina ne treba da bide kako mene...ista..mislam deka taka ne bi opstanale...drugata polovina treba da bide toa sto ni nedostasuva nas...taka ke bideme edno celo...
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Ист или идентичен партнер ко мене прво не постои, др. тоа би било хорор у боја да го поминувам времето со некој ист ко мене, башка не трепам идентична конк*ренција
![]() Сакам некој со кого ќе се надополнуваме или побиваме карактерно на добар продуктивен начин.Тоа исто важи и за пријатели. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
да бидеш сличен на некого, не значи да бидеш ист со него...... ....туку приближно ист.......затоа велиме сличен, сличности........ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......sprotinvostite se privlekuvaat .....toa veke go znaeme....ne se soglasuvam vo potpolnost so polzavce.......za da moze dvajca da funkcioniraat se razbira deka treba da se ima zaedniçki interesi ,no nemora da se sliçnosti.....trçanjeto na kej ili teretana.....sto e vazno ,a i mora li bas TOJ moment da sme zaedno.....za mene e poçituvanje na izborot na drugiot ,i nenametnuvanje na nasita zelba da bideme sliçni.......
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Сличностите се пресудни за врска од било кој вид (љубовна, пријателска итн)......... Ако немате исти интереси каде на пример ќе го трошите слободното време....тој сака теретана, а ти сакаш на кеј да трчаш..... ![]() тој смета дека жените треба да седат дома и да готват, перат, чуваат деца, а ти сметаш дека жените имаат подеднакво право да градат кариера......... тој смета дека треба да излегувате на места каде има рок свирки, а ти сакаш да одите на RNB...... ти си религиозна, а тој е убеден атеист........ Не велам дека спротивностите не се привлекуваат........но тоа е краткотрајно.....се густира и ЧАО......... За квалитетна врска на долг рок суштински се сличностите.......... |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
razlikite se podobri od slicnostite ,ziveejki zaedno stanuvate slicni so razlikite
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |