IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Најдобар басист/најдобар тапанар
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најдобар басист/најдобар тапанар

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
Автор
Порака Обратен редослед
pane_juventus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Јуни.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1048
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pane_juventus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2009 во 22:35
Aj i ja da ja osvezam temava.
Lars Ulrich-Drums
Jason Newsted-Bass Guitar
Metallica
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2009 во 18:53
ај малце да си ја освежам темава
заборавив на Леми, лепиот голема%20насмевка

размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Предраг Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2009
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Предраг Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2009 во 13:17
Originally posted by ZoraNaSlobodata ZoraNaSlobodata напиша:

Mike Portnoy-Dream Theater еден од најдобрите тапанари денес.
Само тој го знам...од тие што навистина знаат да лупаат:)...И јас викам Мајк Портној...За басисти ќе ги предложам Тони Левин и Јако Пасториус.(ЈБГ...Само тие ги знам)
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 20:36
Originally posted by Cobishte Cobishte напиша:

Стив Харис....... дефинитивно

tocno taka
Кон врв
Cobishte Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cobishte Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 20:23
Стив Харис....... дефинитивно
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 15:03
Типчето од Blink 182... е тој е стварно ненормален
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 12:45
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

Originally posted by RobberT RobberT напиша:

За најдобар тапанар мозе да го ставам Joey Jordson од групата SlipKnoT бидете го на youtube ненормален е
абе не заебавај, и ја знам да лупам на буриња среќа

ama ne kako Joey Jordson
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 10:54
Originally posted by RobberT RobberT напиша:

За најдобар тапанар мозе да го ставам Joey Jordson од групата SlipKnoT бидете го на youtube ненормален е
абе не заебавај, и ја знам да лупам на буриња среќа
Кон врв
RobberT Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Април.2009
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RobberT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 23:46
Еј ја не знам зошто некој умираат од шекер кога некој цел живот ти соли памет :)
Кон врв
Jorj98 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Декември.2008
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jorj98 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 15:30
За басиста мислам дека Брајан Дикон од Квин е многу
добар.После Маркус Милер и нашио' Бодан Арсовски ќе
го ставам тука.
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 01:44
myke portnoy-tapani,john myung-bass se spored mene definitivno najdobrata dvojka,isto taka john bonham-tapani,john paul johns-bass neverovatni.Flea rhcp izvonreden basist,mozda edinstveniot vreden instrumentalist od bendot.
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 01:15
Frank Bello - Anthrax
мислам дека се има најмногу докажано во песната Got the time
прво бас соло што го имам слушнато и е одлично, ама и сите други песни не можат без него

Изменето од zabegan - 10.Март.2009 во 01:18
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 12:25
Originally posted by Black_girl Black_girl напиша:

Дефинитивно!

Инаку,не сум по брутал дет, ама Alex Webster од Cannibal Corpse лом прави, свири на петжичен бас!

ЛИНК
ау, како ме погоди мене па сега, frantic disembowelment  ми е омилена инструменталка
басистот има посебна почит од мене, глеј го прстите му летаат насекаде по собата, ко гитара (солажа) да свири
Кон врв
Black_girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Beauty in Darkness

Регистриран: 12.Август.2008
Поени: 174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Black_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 01:39

Дефинитивно!

Инаку,не сум по брутал дет, ама Alex Webster од Cannibal Corpse лом прави, свири на петжичен бас!

ЛИНК
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.