|
Сам/сама или во врска и зошто? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi ne sum sama momentaln, no moeto moto e
I Work Alone |
|
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Подобро сама отколку со било кој,колку да не сум сама.
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И мене
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кај пишува дека животот во двојка е поубав ?? мене ми е поубаво сама
додуша... на кој како му одговара |
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe sea se si ima i negativni i pozitivni strani. Zivotot u dvojka e poubav, ali ako si singl ke se tesis nekako, ke baras pozitivni strani vo zivotot kako samec i gotovo.
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така дошло времето... не можев веќе да бидам со некој и во нешто што не ме правеа среќни... а и не сакам најубавите години да ги поминам плачејќи или да патам заради љубовта... се си иде со свое време... па така моментално сконцентрирана сум на се она што ме прави среќна... ( почнувајќи од другарки, испаѓање, па се до фејсбук итн )
а и сфатив една работа... не е љубов кога ќе морам да правам нешто што не сакам само заради тоа... љубов е кога другиот ќе ти рече... прави го тоа што те прави среќна и те исполнува... макар и тоа самиот него да не го прави среќен... п.с а не дека некогаш не ми фали... после толку долго време нормално е... ама животот продолжува, а јас не мислам да стојам додека животот тече |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a uste povazno e da se dade dodeka ima sto ... posle ne vredi nisto
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу вистинито и точно истото и јас го велам понекогаш осаменоста е корисна за да се преиспитаме самите себе си,што сакаме и колку сакаме. и најважно колку можеме да дадеме. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
подобро квалитетно сама отколку во лоша врска...
не би била со некого само колку да не бидам сама, затоа што тоа ми делува многу очајно... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dokolku ne sum ja pronasla licnosta koja mene mi odgovara,so koja sum sigurna deka sakam da go pominuvam vremeto i da delam skoro se,togas podobro e da bidam sama..ne vredi da se izbrzuva kolku samo da se bide vo vrska
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skraja bilo
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако подолг период не запознаваш личност што ти одговара за врска, најдобро е сам. Подобро е сам да си бркаш работа отколку да си го трошиш времето со било кого.
Добро е да се спознава човек во тие „осамени„ периоди, да размисли што навистина сака, да излегува и да се дружи со различни луѓе и да работи на себе. Кога ќе престане да ни биде важно дали сме сами или не, кога ќе се опушти човек ќе налета некој што ни на сон не помислуваш дека можеш да го сретнеш. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сам,се разбира
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи. Некогаш си иам периоди (како сега) и сакам да сум сама. Премногу работи во глава и љубовта дури ти тежи особено ако си човек кого љубовта не му делува како седатив против некои проблеми. Мене ми е обврска. Највеке затоа што кога сум во врска сакам целосно да сум посветена, а сега, кога не можам да сум целосно посветена, не сум во врска.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |