![]() |
|
Кога девојката станува жена а момчето маж |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa ,zez...na znam kako beshe,..........ne znam tocno koga ,ama,...nekoja nedela ,..otkako kamshicheto ke ti go probie jajceto,...neshto mu davashe signal na ona zaednochkoto shto se dobiva, da se ,..izdiferencira,..shto ke ti bide ,..mashko ,..ili zensko,... ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Кога ќе почнат самостојно да донесуваат одлуки во животот и ќе бидат спремни или да ги соберат плодовите или да ги поднесат негативните последиците од тие одлуки.
Изменето од fiks - 27.Јануари.2009 во 10:53 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
koga ke ja izgubat envinosta definitivno. i teloto sozrejuva i karakterot se menuva. ako dobeo analizirame ke skontame deka duri za 30% promenite nastanuvaat togas.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Кога девојката станува жена и кога момчето станува маж?!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |