![]() |
|
Дали имате “ваш“ свет? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 11> |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
shto ubavo mi e vo ,,mojot svet,,
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga ke gi vidam babite naredeni na klupa i demnat sekoj koj nevnimatelno ke pomine pokraj niv me potsetuvaat na srednovekovni razbojnici vo suma koi napagaat se sto ke pomine.
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Sekogash postoi samo "nash" svet.
Drug svet ne postoi. Za nego mozheme samo da si pretpostavuvame, da filozofirame, dogmatizirame i fantazirame. Onoa za shto imame lichno iskustvo e samo "nashiot" svet. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
...Да ..имам... и многу ми е, пријатно во тој ''мој'' свет.......
|
|
![]() |
|
MaRgRini ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Sekoj ima svoj svet.Glasovi i misli sobrani na edno mesto.sliki.tek na nastan.uteha.hrabrost.zadovolstvo ..
![]() |
|
![]() |
|
G1RL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
imam no za zal toj moj svet e daleku od onoj realniot - taka da podobro da ne odam 4esto vo mojot svet bidejki ko ke se vratam vo realniot ke bide teskooo...
|
|
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
|
![]() |
|
Ивона02 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
секако дека имам
|
|
![]() |
|
zoki1 ![]() Група ![]() Регистриран: 08.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 82 |
mojot svet si e samo moj i ako go otkrijam veke ne bi bil samo moj
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
имам и им благодарам на сите што сум ги пуштила во него што не го уништија и културно си заминаа
|
|
![]() |
|
GoXI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
мојот свет се вика музика, нема вера ниту граница. мојот свет се осум ноти една душаа балканска
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
kako si go sakam mojot svet
![]() no moram da se vratam vo losiot ![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
sekoj ima svoj svet,
isto kako kapkata vo okeanot |
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
имам свој свет
![]() |
|
![]() |
|
i so ubavo mi e vo ,,mojot svet,,
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |