IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Разлики меѓу децата
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлики меѓу децата

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака Обратен редослед
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2009 во 20:43
Originally posted by chuchuliga chuchuliga напиша:

<FONT face="Georgia, Times New Roman, Times, serif" size=2>Ајде, тест на искреност: дали правите разлики меѓу децата? Дали ги воспитувате на ист начин? Дали правите разлика меѓу машкото и девојчето? Дали девојчето мора да ја одменува мама додека синчето си игра play station? Или поминаа тие времиња? Или и двајцата имаат и вршат исти задачи дома?

Мајка ми не прави никаква разлика меѓу нас,затоа и јас и сестра ми со прст не мрдаме низ дома .

Инаку многу нејќам родители кои ги делат своите деца
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2009 во 20:37
многу мразам лигави и невоспитани деца....
па затоа и мислам дека ќе бидам лоша и строга мајка
Кон врв
kiki_kiki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1267
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiki_kiki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2009 во 19:24
не ги гали многу ке ти се качат главата

Изменето од kiki_kiki - 28.Јануари.2009 во 19:24
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2009 во 19:06
isti mi se i dvete deca ...zasega razgaleni
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 00:07
МОИТЕ СЕ МАЛИ ДА СЕ КАЖЕ ...
КОГА СТАНУВА ЗБОР ЗА ОБВРСКИТЕ ОКОЛУ СПРЕМАЊЕ ПО ДОМА, ПОДЕДНАКВО ГИ ТРЕТИРАМ И ДВЕТЕ.
ГИ ВОСПИТУВАМ `СЛИЧНО` БИДЕЈЌИ ГОЛЕМОТО Е МАШКО А МАЛОТО ЖЕНСКО...
`СЛИЧНО` БИДЕЈЌИ СЕПАК ТРЕБА ДА СЕ ИМА НЕКОЈА РАЗЛИКА ВО ОДНЕСУВАЊЕТО, МАШКО-ЖЕНСКО, ТОЈ ДА СТАНЕ МАЖ , А ТАА ЖЕНА...

"IQ" ИАКО СЕ МАЛИ НЕ СЕ ЛИГАВИ, И НЕ ДОБИВААТ СЕ ШТО ЌЕ ПОСАКААТ ... СЕ ЗНАЕ КАЈ МЕНЕ ШТО МОЖЕ, А ШТО НЕ

СОВЕТ ЗА ДРУГИТЕ ... КОЛКУ И ДА ВИ СЕ МИЛИ, А НАЈМИЛИ СЕ ОД СЕ И СЕШТО, ЗА НИВНО ДОБРО САМО ЦВРСТА РАКА ... НЕ МИСЛЕВ НА ЌОТЕК, ЦВРСТ СТАВ И НЕПОПУСТЛИВОСТ
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2009 во 19:23
kaj povekjeto sho gi znam sincheto igra playstation a kerkata tresi tepisoni
nekoi za srekja, se ponapredni i gi teraat i mashkoto i zenskoto dete podednakvo da bidat odgovorni za red po doma, chistota i slichni domashni obvrski... isto taka dosta chesto i DVETE se ligavi i ne rabotat nishto po doma a dobivaat se sho ke posakaat.

prati go student vo drug grad i ke stane poodgovoren i posvesen za nekoi raboti, a mazite za promena ke nauchat i po nekoe jadenje da zgotvat a ne se da chekaat od nekoj drug da im napravi

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
chuchuliga Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2006
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај chuchuliga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2009 во 17:54

Ајде, тест на искреност: дали правите разлики меѓу децата? Дали ги воспитувате на ист начин? Дали правите разлика меѓу машкото и девојчето? Дали девојчето мора да ја одменува мама додека синчето си игра play station? Или поминаа тие времиња? Или и двајцата имаат и вршат исти задачи дома?

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.