![]() |
|
Што е она што никогаш...?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikogas ne bi se ozenila...nikogas.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Никогаш не би сакала да бидам бизнисмен........ Никогаш не би сакала да ми се случи да останам сама без пријатели......... |
|
![]() |
|
Ssssssssssssss ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Nikogas ne bi se obesil ke me stega posto jazeto
![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Nikogas ne bi posaka nekomu nesto loso da se desi zatoa sto,i mene toa nikogas ne si go posakuvam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Никогаш нема да јадам месо. Барем за тоа сум сигурна. А за другото никад не се зна.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
NIKOGAS NE VELI NIKOGAS;) nikogas ne bi vlegol gol vo maska banja moze da mi padni sapunot
![]() Изменето од DAC23 - 15.Јануари.2009 во 21:39 |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
nikogas vo zivotot ne bi napravila nesto loso na nekomu
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Што е она што никогаш не би сакале да бидете или што никогаш не би го направиле во животот?!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |