![]() |
|
Денеска е празник не се пере |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
да бе цела сум и ја на неа
![]() |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
![]() Mnogu rabotliva majka imas ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
мама па се ко да ја тера некој тогаш нешто ќе фати......
ама оправдано зошто не е со умисла ,демек заборавила ![]() |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Te biva za otvaranje na novi temi . Heheheh Sto se odnesuva do toa dali ima vistina vo toa, jas ke ti kazam deka e toa sueverie i ne za dzabe se vikaat babini devetini ![]() Sekako koga e praznik, treba da se praznuva ,ama Pravoslavnata Crkva sekoj den ima praznici. Dali treba nisto da ne rabotime? ![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Од секогаш сум се прашувала дали има вистина во оваа изрека што на секој празник ми ја кажува баба ми........ Денеска е празник не се пере, не се бања, не се работи....... Што мислите вие? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |