|
Опседнати куќи |
Внеси реплика | страница <12345 18> |
Автор | ||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе ајде... само во америка сето...
што не дојдат во прилеп ако ги има.... |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Австралија
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам дека нема...
Се плашат од мене духовите... Чек ако имаш некшто језиво такво да кажеш, кажи, оти...ептен сме неозбилни во оваа “озбилна“ тема |
||
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шшш! Недај боже! |
||
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не дека е точно 100%, така кажано е...
така знае народов, така ми кажале , така ви кажувам... А рече кај тебе, а??? ај провери да не е твојата |
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти па се знајш
Иначе, се збори дека тука во населбата кај мене има опседната куќа... Ама никако да ми текне која |
||
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
којзнае дали нема да фати |
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Баш зато што би била на темели од црква правена, не би требало клетва да ги фати... Ако тоа било вистина, нели... |
||
||
Rock Boy
Нов член Регистриран: 11.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
haha..ne deka ne veruvam ali moze da e cista izmislica vo vrska so taa kukja ali toa so vikas deka bila izgradena na temeli na nekoja crkva do nekade moze da gi objasni prikaznite za taa kukja(normalno ako toa e tocnO) pozz
|
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
народе, кој е мерак за такви ствари???? Ајде во прилепов
Се зборува уште за таква куќа.... По текот на реката, кај плетварец, кај раскрсницата за Џогдере.... Којзнае колку се вистините муабети, ама вака јас ја знам работата: ... на времето некогаш си била некоја фамилија, многу погани луѓе, се пакост, се лошотија да се напраело, кавги до немај каде од ко дошле во куќата... ги колнеле и комшии, и роднини.... сите со ред.... еднаш (некогаш) ги фатило клетва за куќата за малце време ги снемало од земјава, еден по еден ги закопале... Куќата си останала празна. Ај голема, рекле други луѓе. Се прелажале , дошле во таа куќа. И нив ги фатило истото, и нив ги снемало.... Јас од пред година дена ја знаам која е куќата, и кога поминувам,било пешки или со кола, стално очите 150 отворени... којзнае, можеби е само муабет, а можеби стварно . Така ми кажале - така ви кажувам. Ни додавам ни испуштам.... ако ви се верува верувајте, ако не НЕ МОРАТЕ! Велат на темели од црква била праена.... |
||
MAKEDONCISTE
Нов член Регистриран: 29.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na koe mesto e toj internat
vo bitola Изменето од MAKEDONCISTE - 04.Јануари.2010 во 23:18 |
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Без зафрканции за такви работи кољуш...Дури и на форум не пишувај такви работи...Има тука ѓаоли, па ќе вииш шо ќе ти напраат коа ќе дознаат шо си зборела за нив |
||
||
koljus
Нов член Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moita sestra ziveja uf opsednata kuka.jas imak prilika da usetem tija jezivi osecaji i ijako sa trudak dwko vreme da ne mislam na tija raboti ali sga potsvesno mi sa vrakat dudek spijam uf sono ijam teski kosmari.ijam ladnokrvna dusa i za mik mozam da zabravam na covesnosta su je svoistvena za coveckoto sustestvo duri i previse ladnokrvna da za mik zatvoram ocite i da ubijam covek ali napati tija desafki su gi duzivejak ut duhovete me nadvladuvat i mi okupirat i umot i teloto.alex sestra mi je pomawko silna karakterno ut menne i ima sga teski posledici sga ut migovite na opsednuvaneto.Boyanna
|
||
Внеси реплика | страница <12345 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |