|
Немажени/ неженети, страв од обрски или... |
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немажени/ неженети, страв од обрски или..Немам време |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обврски
Немам страв ама не дошло време. А и не ми е убаво да направам свадба пред 30 А биолошкиот часовник што го спомна Анастеа си врти. Ама има време Инаку мислам дека најголем дел од тие што не се во брак, како единствена причина за нивната брачна состојба ја посочуваат финансиската ситуација во која се наоѓаат. А малку оф топик. Се надевам дека фикс си ја најде сродната душа(бидејки на некоја страна го прочитав спротивното) |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пу пу... скраја да е |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...И не мисли више на оваа тема ..имаш време..сеуште си многу млада ...
А да даде Господ ... ако постои нели .... да станеш и ти некогаш
,,,бабиште,,, и да ,,мрчиш,, таму на некого..дека му е време ....
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па Боже Господе ако постоиш! Можда некои луѓе не се пронаоѓаат себеси во тој филм. Можда некои девојки нејќат да се омажат млади. Исто и со машките.
Од женска перспектива: кој би сакал да му пере чорапи и гаќи на својот љубен уште од 24-25 год. да и мрчи што нема ручек, да и тегне ќебе, да сака да има секс кога е нервозна, да вика кога е ударен термин (читај интересна емисија на Нешнал Географик) и ред други работи... Од машка перспектива: ма кој би сакал некоја кокошка што вика на сред утакмица? Параноична и претерано емотивна? Никој I think... Плус, додади на тоа ПМС... и менопауза (ако трае толку бракот)... За да стапиш во брак потребно е да си комплетно сигурен во таа одлука. А не да се омажиш/ожениш со некој/некоја само ради тоа што мрчаторските бабишта викаат дека ти било време или ради тоа што ќе нема подобар/подобра. едит: ја ако се мажам ќе си земам средно убав мушкарац, паметен и фин, со добра смисла за хумор. И нејќам типични Балканци! Ма јок бре! Го мразам тој менталитет. П.С: Пожелно е да ме сваќа кога имам ПМС. П.П.С: Више не мислам на оваа тема, ем се депримирам ем тресам зелени. Изменето од Tiggy Vicious - 12.Јуни.2010 во 16:11 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сега да треба да одлучам..ма каков брак, кои обврски...просто би сакала да си го имам детево ...и би го гледала сама.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi koi sorabotnici mu bile vo blizina ............ mozebi rabotele ama bez efekt ni posle 9 meseci ......... ostanalo samo dusevno zadovolstvo i ubavi spomeni
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako li rabotel na poslednava akcija za natalitetot?
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
domakjin covek ... ne raboti badijala 24 / 7
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa ti se vika domakjinsko rabotenje
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be ovoj znae sto pravi ... so eden udar , dve muzi ..... i zgolemen natalitet i zasteda na kondomi
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uhh kolku sum nerealna ,pa jas ne pomisliv na toa
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi ja .... kje zastedi na kondomi ... ete eden trosok pomalku
|
|
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |