|
ИНТЕРНЕТОТ МУ ГИ ОТВОРИ ВЕНТИЛИТЕ НА НАЦИОНАЛИЗМОТ |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..da be povekje molci... i se koregira...onoj drugiot da be mu gi mati racunite...da be
|
|
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве значи само новинарката не ме е видела дака нонстоп се мешам
сега ке се изкомплексирам поради моjта незабележливост |
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да бе
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е да бе,ќе се корегираш
Изменето од Andjelina - 28.Ноември.2008 во 14:23 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прочетох го - ке се корегирам Изменето од да бе - 28.Ноември.2008 во 14:22 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na veroispoved ne smee ... moze da popie BAN ... ova od licno iskustvo stom se obide nekoj da e napise vistinata , krka BAN .... a tuka zasega sum samo na opomeni ... a sekogas e pisuvam samo vistinata i nisto osven vistinata ..... tako mi boga
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто никој не пишува за омразата кон Македонците? Зошто не одат и на балканскиот форум да видат какви теми има за Македонија? Нека одат на балканските форуми да видат со кој тон се зборува за Македонците и за Македонија.
абе како да отворат по други форуми,кога партиските војничиња илити новинари едвај ги откриле и нашиве форуми
ако не беше ,,КОХА,,можеби и никој немаше да примети
симптоматични сме како народ
сите не тепаат,а ние наместо да се браниме,се принатепуваме меѓусебно
госпоѓицата Ана не мора да оди на други форуми,нека ја исчита внимателно темата политика и вероисповест,па доволно и е да заклучи (доколку умее да рассудува со своја глава,во што искрено не верувам)дека не се само Македонците тие што шират омраза
еве и овој ДА БЕ нон стоп се меша нешо во нашево прекрасно внатрешно уредување
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zablagodari i se na slikata shto ja imash... za nekoi novinari taa seushte e pojaka od ikona na svetec
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a vidi ti molim te , mene me nema spomenato ... znaci , badijala moderatorkata me opomenuva ..... ispadna deka jas sum najprimerniot diskutant tuka
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nemoj ziti lib..kje ti gi prepishe site maaaani od ostanatite i fraeri tebe...kako shto mu napravi na IDIVIDI...se shto i lezeshe na dusha... a i ja mrzeshe da mava po tastaturata stavi na grb na idividi.... a i drugo...ako i se zaarni tuka ...pa posle ne kje mozeme da ja izbrkame...ako barem malku me pocituvash... ostaj ja kaj shto e...
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ќе ја запленам таа новинарка.....
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..da be..shto nie da ti ja upatime...ti neznaesh kako se pleni so sharm...
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |