|
Зошто ЉуБчо се враќа во политиката??? |
Внеси реплика | страница <12345 25> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ок хефа ... што лошо се виде од него кажи ми ти мене ? Војната и бугарскиот пасош не ги мешај се знаат зошто и од кого се тие
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Времето се менува, ама волците си се волци... дури и во јагнешки кожи. |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не зафркавам ма .... времето се менува |
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja slusav Velinova i nejzinite konstatacii.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто Љупчо се враќа во политиката?
А зошто пак да не се враќа? Гледа дека народов има меморија ко златна рипка и дека и овие другите воопшто не се подобри од него...шо да не си ја проба среќата пак? може Снешка ја фатила носталгија по палариите и баловите? mamamd Trebase da se gleda vecerasniot KOD pa da se vidi kako i koj ja vodea Makedonija, kako se penzioniraa generalite koi mozea mnogu da storat уште тогаш беше јасно зошто Доста ја разбуца војската и полицијата....само кој да свати? |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Trebase da se gleda vecerasniot KOD pa da se vidi kako i koj ja vodea Makedonija, kako se penzioniraa generalite koi mozea mnogu da storat
КОД: Десет години потоа уште не е јасно кој сакаше војна во Македонија |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај не зафркавај. |
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само Војводата може да го води овој народ
Е сега тоа што заради некои предавнички неиспилени ги го има тој епитет што си го има ... не е негова вина ... Да живее Војводата |
||
|
||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мајтап со него, ама се шо кажва неколку години однапред, излегва точно... |
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Војводо , врати се и спаси ни ја оваа напатена си наша државичка
|
||
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekoj ima pravo da se vrati na mestoto od kade shto zaminal isto kako i zlostornikot koj posle zlochinot se vrakja na mestoto na zlostorot. Ili koga mozje izbrkan direktor od zatvor da pravi zlostor samo poradi toa shto partijata mu vetila deka dokolku napravi zlostor kje go vreti na rabota, ili izbrkan policiski kadet vo prva godina vo sredna policiska shkola da pravi zlostor samo za da mu ja izbrishat crnata fleka i da ja zapolslat zjenamu pa makar bilo toa i higienicharka.
Taka iLjupcho ima povekje pravo odniv da se vrati vo politikata. Bil on dobar politichar ili NE. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za da ja koristat politikata za svoi licni celi i licno bogatenje, Ljubco i Branko se maheri. |
||
SOLI DEO GLORIA
|
||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Исто како што стокми Бранко |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
Внеси реплика | страница <12345 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |