![]() |
|
Одмазда, за или против ?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | |
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Според мене одмаздата не е никаков лек за скршеното срце,
единствен лек е времето и евентуално нова љубов...
ако се одмаздиш не значи дека болката ќе се намали и дека ќе исчезне
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
zezok ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
znaci samo 2 pati pravo na greska ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
одмаздата не решава ништо, само прави моментално да ти се олесни душата, ја сум склон кон одмазди па пак во вакви случаи би ја изоставил
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
уф,... некогаш мислам дека треба да се одмазди човек за се што бил должен да претрпи,... ама кога ќе размислам подобро,... не сакам да се симнувам на истото ниво... бидејќи одмаздата ќе значи враќање со нешто исто толку болно.....
![]() |
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
![]() |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
za odmazda sekogas
oko za oko ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Ако некој ептен ми згазнал на жуљ-ќе си добие следовање во слична форма. Не сум им останувала должна на оние кои пробале да прават мајмун од мене.
Имаше еден таков на времето и мило ми е што му го збиберив, цел живот да ме памти-по лошо.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
одмазада?
дефинитивно сум против зошто да си ја трујам душата за нешто невредно ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Protiv....glavata gore i napred!
|
|
![]() |
|
sasha ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 10 |
одмаздата е само уште еден чекор до вашиот сопствен пораз, затоа рамнодушосноста е вистинската опција :)
|
|
Sasha
|
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Против...што било поминало и што ќе биде ќе помине
Не вреди да се одмаздуваш кога после може истото да ти го направат и на тебе |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
јас љубам само,не се одмаздувам.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
против ... и онака времето се одмаздува на сите
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |