![]() |
|
Како знаете дека некој ве сака? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 13> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..koga posle edna-dve LP pocnuvame da se gubime,i prodolzuva raspiskata po temite od forumov...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
bodeti ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
![]() |
|
![]() |
|
Senzor ![]() Група ![]() ![]() Ин ту ит ивен Регистриран: 31.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Погледни и во очите
![]() |
|
Живеј, и остави да живеат.
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Zivotot so svoite pretpostavki ni dava moznost da si go odbereme patot
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
ne znam nikako...toa mi e glaven problem
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ja i vikam zdravo,a taa molci..!!!ne sakada se izdadeeeee....ama jas znam..znam...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
ma , ic ne mi e gajle!
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() не, бе Блеки! заеби картите. ме сака! луд е по мене ![]() (затоа го собраа со тоа комбето ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Me saka isto kolku i drugite sto si gi saka,ni pomalku ni povekje,nema predrasudi
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Земи си боливач(цвеќе)и кини лисјето.....картите лажат
![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
стопати ги свртев картите:
НЕ! НЕ! и Не!!! ![]() .... ![]() ај да пробам уште еднаш ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
тотално во право
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
ако ништо не покажува, значи нема што да покаже
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ednostavno neli...prasaj go
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |