![]() |
|
Влада на Република Македонија |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | ||
Blue Magic ![]() Група ![]() Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
И за тоа дека ова ВМРО не е истото со старото ВМРО чии членови беа и добар дел од моите предци немате право да коментирате ,бидејќи и старото ви пречеше и го уништивте исто како и ова денешното што се обидувате.
|
||
![]() |
||
Blue Magic ![]() Група ![]() Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
|
Nikoj ne ti ja mati temata tuku ti si mativoda koj sto namesto da postavuva normalni temi na forumot, gi propagira svoite politicki stavovi. Naslovot na temata e vo red megutoa uvodot, zosto e postavena temata e sosema drugo. |
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Србофил е човек кој ја поддржува Србија...а не Србоман |
||
![]() |
||
trnar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
|
И те молам не ми ја мати темата!
|
||
![]() |
||
trnar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
|
Да го прашам дедо ми бе дете не можам оти умре пред 32 години. Очигледно ти си многу младо па прашај си го твојот дедо ако е за така чиј празник е 9.септември. Иначе негде погоре спомнав младинска организација БРАНИК,мојата мајка беше со сила присилена да биди БРАНИК во време на бугарската окупација. Некои со гордост беа БРАНИЦИ,а и нивните родители се гордееа со своите деца членови на БРАНИК. Друго, немој да мислиш оти во ЈЕНИ МААЛЕ живеат селани и сиромаштија. Не, таму се во голем процент градски луге. Па и да се селани и сиромаштија ,знајш ти кој после 1944 ги образуваше, кој се грижеше и за селаните и за сиромаштијата. Ја знајш ти нивната состојба и положба во 1944 и покасно. Знајш кој ги обезбедуваше првите селски и народни учители.Баба му на Грујо? Што тебе ти смета јас ако сум член на ЛДП или СДСМ. Што ти смета ако имам членувано во СКМ,што ти смета ако имам градско потекло,што ти смета ако сум богат,ако сум аристократ. Па нели сега е капитализам. Зарем ти смета што моите родители без оглед што работеле,а не биле нити политички активни нити социјалистички функционери,ама биле чесни и вредни домакини.Работеле,заработиле па имале. Зарем ти смета ако сум се збогатил или се богатам сега во капитализам чесно работејки и градејки ја својата фирма и иднина на своето семејство.Работејки и по 16 сати. И после се Зарем ти сметаат само партизаните и комунистите. Добри ти се ВМРОвците како Владо Черноземски кој освен Кралот, убивале и македонски дејци во среде Софија како на пример Димо Хаџи Димов на 12,септември,1924(левица на ВМРО,идеолог) И на крај ти благодарам што призна дека -те цитирам И ова сегашното ВМРО нема никава врска со старото оригинално ВМРО . Те поздравувам, но ти си далеку од моите визи и мојата идеологија,ниво, а можеби и потекло со оглед на тоа дека се идентификуваш со луѓе со рурални карактеристики бранејки, ја сиромаштијата и селаните,што е во ред ако си застапувал социјалистичка или социјалдемократска идеологија,а не десничарска страна. Секоја понатамошна дискусија со тебе би значела рушење на моето достоинство и ниво затоа и тука прекинувам. Збогум. Изменето од trnar - 21.Септември.2008 во 09:01 |
||
![]() |
||
|
(Во јени маале сега претежно живеат вмровци и таму никогаш СДСМ не победил)
Нема ни да победи затоа што таму живее сиромаштијата која токму таквите како тебе ја натераа од село да се насели во град. А што се случи на 8 ми септември 1944 прашај го дедо ти и ќе ти кажи, само ако не му е испран мозокот. Дури се срамиме и ја криеме вистината за нашата историја нема да не ценат другите и плус ќе ни ја крадат историјата. И ова сегашното ВМРО нема никава врска со старото оригинално ВМРО чии последни заколнати членови умреа во западноевропските земји во 80 тите години на минатиот век и кои за жал не дочекаа да ја видат независна Македонија барем на едниот нејзин дел. |
||
![]() |
||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
|
vladata na makedonija sega za sega deluva mnogu cudno
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
|
pa vie neli bevte makedonci
ili sega pak ja svrtivte lentata
|
||
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Србоман=човек кој ја подржува Србија а не е србин
|
||
![]() |
||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
|
ili mozebi vaka, Srboman=nacija bez identitet
![]() |
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
more ova nisto ne e vo sporedba so toa kolku ke se lutat na 23 ovoj mesec
ke pucat od inaet...
zamisli...
nivnite "braka" ke ja priznaat nezavisnosta na edna drzava koja tie ja smetaat za sveta zemja
mnogu loso,mnogu....
|
||
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Само будала вика србомани=срби
|
||
![]() |
||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
|
Ne reci taka, miroslav_g8, DelijaSkopje, i Carevic ke se nalutat..
![]() |
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
![]() |
||
|
ВСУШНОСТ ОВА МИ БЕШЕ МУАБЕТОТ
И НЕ ЈА МАТЕТЕ ВОДАТА! да прајме муабет оти нема седница на Влада! Изменето од trnar - 20.Септември.2008 во 23:37 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |