|
Работи што не можат да се купат со пари |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
GospodBog
Група Регистриран: 17.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одете во неврат и ти и твоите пари, штом мислиш дека Божјиот дар може да се купи за пари!
|
|
fileo
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj moze da kupi so pari uste 500 godini za ziveenje
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so pa do ateisti postavuvas takvi glupavi prasanja pitaj gi dokrorite a dali se ateisti ili vernici , toa e irelevantno onie sekako kje probat da go lecat nema da se molat i palat svekji vo toa bidi ubeden Изменето од anakin - 16.Септември.2008 во 19:41 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто атеистите да ти одговорат?? Еве вернициве имаат решение за се, нив прашај ги.... или попот |
|
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imas pojma kolku cinat denes najefikasnite lekovi za AIDS-ot denes So tie lekovi bi mozel zivotot da go prodolzis bar 4-5 pati podolgo nego bez nikakva terapija.
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site Kazavte ste ateisti i slicno a nikoj ne mi odgovori kaj da kupam so pari zdravje...i mir i lek za dete ako se razbudi kako sida i rak???
|
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ene jas sum ateis so ima vrska parite so ateizmot da ne e vatikan slucajno siromasen, ili pravoslavnata crkva ili...? prasanje bilo do ateistite obesi macke o rep takvo prasanje so mesas bre tuka kasha i popara??????? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa, sega,...ako ne si sposoben,..djabe ti se pari,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kompletno se slozuvam....odlicno napisano kristin969
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eminem i Ricky Martin placat zatvoreni vo soba ..pogolema nebuloza ne sum procital odamna prijatele,ali ako e taka..i jas mnogu rado bi im se priklucil i bi placel so niv u trojka ..Samo ne mi e jasna pricinata zasto placat ...A kao ateist sakam da ti odgovoram ..ne se plasam od nikakov pekol...a zasto bi Pa jas ne veruvam ni vo raj...zasto bi vo pekolot...vo nego treba da se plasite site vie dusebriznici i moralni sudii na tugjite zivoti...nego sega gledam deka tekstov ti se rimuva,pa u toj duh eve ke dadam mal pridones " vo nisto ne veruvam jas,toa e mojot spas" pozz |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не го промаши местото на темава? Што бара на вероисповест????? |
|
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HRABROSTA ne se kupuva so pari....
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vaka Brakja
So Pari kje Kupis SEX no ne i Iskrena LJUBOV So Pari kje kupis Trenutno uzivaje pa kje svatis deka Zivotot e SUROV So Pari kje Kupis BMW no ne i Veren Drugar do Sebe Kje Kupis Skap Doma no kje go pri vremeno Vreme Eden den i TI,JAS,ONA I ON kje Umreme i se Zaminuva Samo BOG i negoviot Zbor Vecno Ostanuva No Mnogu Lugje Imaat Pari,Slava no nesto gi maci decata im se bolni,nemaat mir Proklestvo ko na glava da im se kaci Mnogu sakaat da se kako,Eminem,Riky Martin i drugi zvezdi Isto a oni doma zatvoreni vo Soba Placat i baraat Mir Od ISUS HRISTOS Ateisti navidum ne veruvaat vo BOG a sami znaat gi ceka Pekol bez pokajanie deka Temnina ne ide laze koj ti Rekol Ako Vasite deca se razbolat od bolest ne izleceva kje ja kupis so PARI Kje svatis togas Nikoj okolu tebe ne te mari site se so tebe zosto imas Pari,navidum si Dobar ako go nemas toa te tretiraat kako Grobam Tvojte Pari nema da go Izlecat Tvojot Sin Za Toa ostanuva vo TATKOTO,SINOT I SVETIOT DUH AMIN!!! pozz |
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoi se ,..epten bogati ,...so nea!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |