|
Каква ТВ емисија недостига во Македонија? |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
non4ence
Нов член Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hm mm bi sakala da stavat disney chanel,mtv site programi i To o o za da mozeme da slusame i da gi gledame najubavite filmovi i najnovite muziki vo SveToFFF
|
|
NonEnCe :)
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag JAWA...i jas bi go sakal toa...nova sveza ideja..kreativen koncept..odlicna scenografija..obrazuvan voditel/ka..dinamicna,evropska,svetska produkcija..No za zal zelbite se edno a realnosta soserma drugo.Se dodeka na nasite TV ekrani se pojavuvaat likovi od tipot na Lila Debila Filipovska so nebulozni emisii od tipot na "E Aj Da Te Vidam" so koi drsko ja vregjaat intelegencijata na Makedonecot...nisto ne pravime
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
JAWA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма можеби тоа недостасува alan ford, али сепак колку што можев да дојдам до информација за оваа емисија, ова е нешто слично на квиз, во кој се бара вистината и сл. Не ми е баш јасно, но сепак, јас барам нешто што е повозможно да се сработи во Македонија - кај нас и нешто што можеме ние самите, да си го овозможиме....
Зборот ми е да вратиме назад некоја навистина квалиттна емисија и да ја следиме пред малите екрани или да составиме нешто наше - нешто ново и сосема поинакво од сите досегашни концепти..... |
|
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nedostiga show-to "MOMENT OF TRUTH" ili po Hrvatski "TRENUTAK ISTINE"...[sekoj vtornik od 20.00 h na NOVA Tv]
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
JAWA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме интересира што мислите на оваа тема, каква емисија и од каков карактер недостасува во Македонија?
Мислите ли дека нема доволно емисии за едукација на младите, нема доволно емисии што би ве заинтересирале редовно да ги пратите и да научите нешто од нив.... Што Вам ви недостига и што мислите дека најмногу ги интересира младите - како пример (каква емисија и од каков карактер)??? Поздрав и молам бидете прецизни со одговорите и сериозни. |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |