|
Луѓе со посебни моќи |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | ||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Екстрите на форумов дозволуват на луге без приватност , да имат посебни моки во иследуването и пребаруването на тугата приватност.
Тоа е навистина специална мок. Прави се по едноставен начин: одлогираш се и влегуваш во активните или просто како гостин пребаруваш и пак влегуваш во активните да не пропуштиш нешто. Упссс,..толку сум восхитена и ентусиазирана од тие луге...та праам грешки... Ма, чудо едно. Изменето од pagane - 30.Август.2009 во 14:51 |
||||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Da. Ima lugje so posebni moki, onie koisto crnoto go "pravat" belo, a beloto - crno!!! Tolku se mokni vo toa, sto na kraj i samite ke se ubedat deka crnoto e belo, a beloto - crno!!!
E, takvite e milina da ne gi poznavas!!! |
||||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Da,da i jas taka mislam deka site sto bi posakale bi dogurale do precedateli.Ova mene ne mi go zboruvaj.Smesno e. Emocionalnata intelegencija EQ e na cena i toa e vistina. EQ e dobra sorabotka so lugeto i toa se uci. IQ ili go imas ili go nemas.Toa ne se uci. A za zenive si slusnala od rekla - kazala.Taka sto nisto poveke ne bi ti prokomentirala. |
||||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Токму затоа.... Го кажуваат она што сакаш да го слушнеш. Сите ние кога би поработиле на својот карактер би постигнале многу повеќе можеби би догурале и до претседатели, токму тоа е поле на емоционална интелигенција (зошто некои помалку интелигентни луѓе се поуспешни со некои кои имаат голем IQ-токму EQ-то е најважно) Секој ден среќаваме милион мажи/жени и никој од нас не знае кој/а е вистинската додека односот не се реализира. За останатото, кога ќе се оствари нешто конкретно од кажаното, тогаш поверувај. |
||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||
Предраг
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Хијаа недај Боже да имаш интелигенција ко претседател/от. Тоа само надоле води. Иначе. . .функцијата нема врска со интелигенцијата,па ако не сте знаеле,Џорџ Буш има IQ 98,што е за 2 бода помалку од оската на нормалата. Приијатно. |
||||
Предраг
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Прво што ми текнува е од серијана "Херои",има теорија дека еволуцијата не престанала,туку дека сеуште се одвива-кај одредени поединци.
Но досега не сум сретнал некој со посебна "моќ". |
||||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Zosto itromanki? Mene licno mi imaat kazano deka imam intelegencija da mozam da bidam precedatel na drzava, no deka moram da porabotam na mojot karakter. Deka milioni mazi trcaat po mene, no deka covekot na mojot zivot ke se pojavi sega. Za drugoto ne kazuvam, zatoa sto e mnogu ubavo. Sakam da si go zadrzam za sebe. |
||||
|
||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не бе така во некое списание имаше зошто демек не гледала веќе, открила дека се тоа демони кои ја мачеле
|
||||
|
||||
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
||||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Тие се итроманки, убаво знаат што луѓето сакаат да слушнат и тоа им го кажуваат. Туку што бидна со нашата Мина, на Данаиловски бившиот министер жената, нели таа гледаше, па после као не гледаше ѓаоли ја мачеле? |
||||
|
||||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Da, veruvam deka ima vidoviti ljuge.
Kleopatra i Vesna od Bosna mi se prijatelki. I dvete mi imaat predvideno mnogu ubava idnina. |
||||
|
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pa...ako stvarno pomaga
|
||||
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |