|
Лет во место или напред, назад! |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | |||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ne znam zoshto si navredena...a toa shto tugjo mislenje tolkuvash kako ti e po volja...golema si...sama si znaesh... |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne znam .... prasaj nekoj koj zivee tamu ..... mozebi Djakondo ... ako ne se lazam , on e od gostivar .....
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A kako bese vo GOSTIVAR???
Vo Cair, Debar i nasekade kade mnozinstvo se Makedonski Albanci ( Moira OK li e vaka?)... Do koga ke ceustvuvaat Etnickite makedonci kako stranci vo ovie kraevi Изменето од kultuzin - 09.Септември.2008 во 16:20 |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
do sledna faza i sledni baranja i pobaruvanja .... i to ... nema vise .. bilo je lepo dok je trajalo
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kompleksnosta na problemot za koj zboruvate lezi samo vo edno nesto ..... od 1991 - ta navaka , Makedonija samo potkleknuva i popusta pred sekoj i najmal pritisok a osobeno pred sekoja " prijatelska sugestija " koja doadjase od istite centri od koi doadja i den denes ... istite onie koi na sekoj mozen nacin ne " vozat " vo ler i bez pari ... i nikako da se pomrdneme od mrtvata tocka .... Makedonija samo edno vreme i na hartija bese definirana kako sto treba .... no potoa dojde famozniot ohridski dogovor ... ne uramija .... i od togas nie samo letame i vozime ama vo mesto .....
Изменето од miroslav_g8 - 09.Септември.2008 во 16:11 |
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Moderatorke ostavi gi moite na strana, jas ne kazav nesto sto ne bilo, ako se najde bez zborovi ili ne mozes sega da go negiras ona sto samata si go kazala, ne ti dolikuva da davas vakvi odgovori za koi baram izvinuvanje a dokolku smetas deka moeto baranje ne drzi, ke go prosledam tvojot post do administratorite ... |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...sekako, koga Skopje e poveke od 1/3 od Makedonija...
...i se dodeka ovaka se misli...nishto daa nas...od vakov narod, narod ne biva... Изменето од moira - 09.Септември.2008 во 16:11 |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
друже командант! нели тогаш скопјаните си се криеја под маса и само со двогледи ги гледаа како овие си се шетаат низ Арачино слободно као да се на театар додека "БУДАЛИТЕ" од сите краишта на Македонија ризикуваа животи најмногу за нив |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ne se trudi...povtorno krivo ke bidesh razbran...nekoj cita i preskoknuva, sto misli, shto zborovi...
|
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kasno e veke Kultuzin, koga ke mu dades na kuceto koska i koga ke pocne da ja jade, duri ni stopanot ne moze da mu ja zeme |
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Problemot e mnogu pokompleksen odkolku sto ti sakas da go predstavis. Zatvaranjeto bese samo TEATAR a tie sto zatvaraa od druga strana ja slabeeja drzavata , ja osiromasuvaa ,pljackaa i ja dovedoja vo situacija da bide nemoknja pred Albanskiot separatizam. |
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...imash problem so svoite...povtorno... |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vo sekoja civilizirana i demokratska zemja vo svetot vakov i slicen vandalizam se kaznuva so zakon.
Pa gospoda nadlezni pokazete i na evropa deka sme demokratska drzava vo koja zakonite za site vazat. |
|||
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |