![]() |
|
Архангел |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
После Леб и Сол,Архангел е најдобрата Македонска рок група на сите времиња.
Текстовите од Вртев се чиста поезија во која уживам секогаш и во секое преслушување.
Посебно би ги издвоил Милион долари и Нож.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Не ни знаев за Архангел, се до лани, кога најдов едно ЦД со нивни песни
![]() И си ги стаил чоекот, фино лепо, да си се сеќава на убавите времиња ![]() Мене ми се така-така ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Архангел ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Убедливо најдобриот македонски бенд.Архангел се мојата прва љубов и нешто што е секогаш во мене во најтешките моменти во животот.Неверојатно е тоа како Вртев на лист хартија ги искажува сите чувства без разлика дали се убави или грди.Целиот бол револт и сета таа љубов вметната на едно место.Прекрасно и совршено!
![]() |
|
![]() |
|
Предраг ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Депресивни,меланохолични,флегматични...но секогаш ми давале посебна енергија...некаква мрачна енергија.
|
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Arhangellllllllllllllllllllllllllllllllll, gi slusav koga bev srednoooooooo, pesni koi gi sakam od niv:
1.milion dolari; 2.vina nevina; 3.rubin kamin; 4.wonderful life; i mnogu drugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Исто.. |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Архангел, уникатни, необични и ужасно Депресивни Сепак, секоја почит до нив.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
...ama ne te dobiv(najdov) ![]() eden od najdobrite nasi bendovi |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Предраг ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Heart Core!!!
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Дефинитивно се согласувам...
![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Ристо вртев,ама----->
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
Black_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Дефинитивно најдобро нешто што и се случило на македонската музика досега.
|
|
![]() |
|
Jorj98 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Да не знае некој каде да ја најдам
снимката од unplugged снимката од 1993 година ? Сум ја чул само Сениште и тоа од Македонски документ двојката, мислам. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |