|
Да видиме што најмногу има на форумов? |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum ,..chovek!,..a, vie?!,...ako ne ste ,..choveci,....bash me zabole ,...shto i da ste ,..drugo!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Karamazov
Сениор Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od kaj znaes mozebi mislel na hristijanskata zaednica babtisti, a ne na baptisti, ili, pak, na andvetisti, a ne na adventistite. Eve, jas, na primer, pripagjam na Prahristijanite za Zivot Univerzalen, a ne na Prahristijanite za Univerzalen zivot. Ve molam pravete razlika. |
|
tre, tri, tra
|
|
Karamazov
Сениор Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Apsolutno romanticno... |
|
tre, tri, tra
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima i drugi...
Toa samo dokazhuva deka vo osoznavanje na Kreatorot i Kreacijata ne postojat apsolutni sistemi na osoznavanje koi vodat kon apsolutna vistina. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoi od spomenative prv pat gi gledam,kako na pr.bahajci i vaisnavi
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brat so e voa samo katolici i prahristiani znam vie drugive prv pat gleam i toa saj baba kako e
|
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто нема Будисти и Хиндуисти ?
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се ќе си најдеш сродна душа на овој форум...
|
|
Do what is right, come what may...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mislev deka jas sum sama...imalo i drugi... |
|
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Посетувам Баптистичка Црква, и иако сум крстен таму јас не се сметам за Баптист. Јас сум Христијанин. Ништо повеќе и ништо помалку од тоа.
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не можам, за жал, има 8 опции само(таква е апликацијата во старт) - чекај, не беше ти христијанин - Адвентист(во анкетата на Пентакосталец ја има погрешно напишано како Андветист) или те измешав со некого...? Се извинувам ако те измешав. Изменето од Majkl - 31.Август.2008 во 16:34 |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а бе дечки, вие не разбирате изгледа кога велам дека НЕМОЖАМ да гласам!-ја немам таа опција, немам каде да кликнам...алооооооо!
некој ме дисквалификува од старт, веројатно админите ама не е ни важно....повеќе |
|
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Те молам Мајкл ако можеш вметни Христијанин како би можел и јас јавно да се декларирам како таков.
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е дискриминиран никој(сега засега) бидејќи connected може да побара во првиот дел на анкетава чиј автор е член на форумов со коринсичко име Pentakostalec, connected ја има таму својата вероисповед(не кажувам која додека она самата тоа јавно не го стори - не би било етички)таму е наведена. Изменето од Majkl - 31.Август.2008 во 15:44 |
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |