|
Вашето сведоштво |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нека биде вечен мир со неа...
|
|
Do what is right, come what may...
|
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мое најискрено сочувство. Бог да и ги прости сите гревови, и да ја насели нејзината душа меѓу светците,праведниците и мачениците. АМИН. Изменето од macedon_alex - 23.Октомври.2008 во 19:29 |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брака и сестри...во надоврзување на горното мое сведоштво...Баба ми почина.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Војвотке ти се восхитувам на силата. ти праќам позитивна енергија |
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"За вас, кои се боите од Името Мое, ќе изгрее Сонцето на правдата..."
(ГОСПОД во Малахија 4:2) |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemoj da places, zasto koga nekogas pak ce odlucis da pustis solza neka bide samo edna no neka vredi neka bide silna i koga ce padne od tvojot obraz neka bidne kako ogromna planina koja padja od tvoeto srce, neka se cue nejzinata moc koja ti i samo ti, i ja davas dodeka,ispraveno stois pred se sto zivotot ti go spremil, bolkata e samo nacin na koj slabosta izleguva od nasata dusa i koga boli nikogas nemoj da places zasto na toj nacin stanuvas samo posilna a umee da boli tolku mnogu nekogas..... |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што да кажам кога си повторно во право. Но нашата мисија овде е поточно еден тест. Животот на земјата е обичен тест од Бога..кој колку ке издржи а кој ке потпадне...а ова второво ни најмалку не го сакам. Се надевам дека набрзо светлината ке дојде и сета мака (барем таа што дома си ја имам ) ке помине...А за другите-секогаш ке стојам на располагање и ке помагам колку што можам и умеам
|
|
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е воопшто оф-топик... Не е лесно да се носи товарот кој ни го ставаат на плеќите... но понекогаш човек треба да застане и да се праша - дали можеби самиот тој не ги поставува плеќите така, та другите да товарат врз нив постојано? Убаво е да се помага на другите, ближни и далечни, но понекогаш земањето повеќе товар, може да ги превитка плеќите, и никому да не си му од полза - ниту себе си, ниту на оние чиј товар го носиш... Понекогаш - кога е во таква ситуација - човек треба да пресече... со се. Да почне се од почеток, со сите. Јас така направив, за мене успеа. Сепак - никој не може да ти каже што е најправилно за тебе и што треба да направиш. |
|
Do what is right, come what may...
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што поголема е темнината, толку поблиску е изгрејсонцето!
Издржи! |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки може ке бидам оф топик ама морам да прашам.
Не се правам светица...знам што сум и не барам оправдување за себе....туку си ја виткам главата на исповед... Кажете ми е дна работа....вие не ме знаете мене ете.... Но човек кој е растен на многу поразличен начин од својата генерација и човек кој од 16 год носи огромни товари на свои плеќи и на сета мака се смее.... Кога ке дојде правдата? кога ке пројде маката? Преголема е верувајте ми . Не сакам да раскажувам сега што се точно било....премногу е.. Но дали јас на овој свет ке видам сонце? Сонце на правдата? Спирос фала ти |
|
|
|
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блаженствен Мир и благ мирис!
Вечерва после работа бев во ближната гора да попешачам, да поодам малку. Сонцето зајде. Шабат ШАЛОМ, си помислив јас на зборовите кои ги изговарал ИСУС со Неговата пресвета уста. Чудесни моменти доживувам јас додека пешачам со Молитвата ГОСПОДОВА во моето срце. Но и кога седам или лежам со неа во мене. Преку МИЛОСТА БОЖЈА (ИСУС) се отвараат чудесни димензии на еден обичен работник кој работи (пред се ) со своите раце и нозе. Предсе еден Мир и еден благ мирис, кој е неопишлив прекрасен. Еден мир за кој не сум можел да поверувам дека еден ден ќе ме достигне. МИЛОСТА БОЖЈА е единственото со што се фалам и на чијашто верност и во вечноста ( дајбоже) ќе се надевам. Така пред неколку години се створија состојби со болести и умирачки на млади луѓе во мојата околина што мислев ќе протонам во една дупка на немир. Вомене мислев дека го слушам пеколот и сите проповеди на безмисленоста на човековото постоење. Како по обичај и на пладне си наоѓам време да одам и да починам на некое место каде што ќе можам да бидам сам со мојот ВНАТРЕШЕН ( и НЕБЕСЕН) ЛЕКАР. Но овојпат немирот беше толку голем што неможев да ...! Тогаш - во ИМЕТО ИСУСОВО - му заповедав на немирот со сите негови гласови и ветрови во мене да молкне. Бев вчудовиден како брзо и со кој интензитет, бурата во мене се претвори во неопишлив мир! Дотогаш такво нешто немав доживеано а и денес кога одев во гората со прекрасниот мир вомене, се сетив на тоа чудо и таму се решив да посведочам тука за ЧУДЕСНИОТ МИР ХРИСТОВ! Дајбоже секој човек да го доживее и се вљуби во тој надприроден МИР ХРИСТОВ, кој јас се повеќе и повеќе го посакувам и повикувам засекогаш да биде во мене и со тоа да се прошири Небесното ЦАРСВО и на земјава! АМИН Изменето од spiros - 17.Октомври.2008 во 23:48 |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |