![]() |
|
Е ај сеа да ве видам-трет дел |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
auu kaj treba da go pazam od zeni, pa i od mazi li
![]() ![]() neverstvo si e neverstvo, nema vrska, maz li e, zena li e...ti go mislish gleda fudbal so drugarot, on sho pravel ccccc ![]() |
||||
![]() |
||||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|||
Сигурна сум дека нема... инаку нема што да простуваш тогаш, нема ни да биде неверство... само исполнување на една машка фантазија ![]() |
||||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||||
![]() |
||||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|||
ne bidi siguren/sigurna ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|||
Ццццццц... ајде де... ама мислам дека нема да учествуваш ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
DOLNODUPENCE ![]() Група ![]() Регистриран: 24.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
|||
исто и ја!
![]() |
||||
![]() |
||||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|||
dokolku ucestvuvam mislam deka ke i prostam ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|||
нееееееееее............можеби затоа што ќе чуствивам дека бришам нечии лиги
![]() |
||||
![]() |
||||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|||
Ма се простувам..еднаш се живее.
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() Во принцип, неверство не простувам! |
||||
|
||||
![]() |
||||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|||
Mnogu ja sakam , bi ja razbral i bi prostil ako mi veti deka sleden pat ke me vikne i mene
![]() |
||||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||||
![]() |
||||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|||
Мене еднаш ми рече дека вакво неверство не му било проблем
![]() |
||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||
![]() |
||||
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
|||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|||
Dvocevka...ne mi treba
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |