|
Збогум, Грузија |
Внеси реплика | страница <12345 21> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pokraj se drugo,...i slep bil!,...pa, neli gledash deka za tebe se raboti be,...cmucko!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za toa rabotis non stop
kako dragstor si bitnal
ne znaes za odmor
|
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa takvi pacienti kako nego ne se srecavaat sekade
|
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej navistina i mene mi e cuden
toj zivee samo za idividi.forum
pa koga nema druga rabota toa mu e
|
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRZA...... ja DRUZE otidov ... slobodno prodolzi so terapijata
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slusaj ... eve , slobodno isprati mi ja smetkata i za internetot ..... eve , da ne kazes deka ne sum DRUGAR
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a voedno i poevtino ... vo ovaa situacija so lekarstvata koi ti odat privatno
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ti samo prodolzi ... znam deka ti e del od terapija ... i veruvaj , ne me navreduva nisto od toa sto go pisuvas ... znam deka taka ti e polesno |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brza коментаров баш за тебе одговара.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be budalo edna kretenska,..ochigledno e deka nemash popametna rabota,..pa,visish tuka 24h,...znam deka za serenje nemash problem,( toa tuka go pravish),...ama ,ne mi e jasno shto drugo pravish!,...koga ,..koga i da dojde chovek tuka ,..ti si obavezno tuka,... ,...nesfatlivo e nekoj po cel den i nokj da gubi vreme so glupiranja kako tvoive,..idi be ,..skokni od tamu kaj shto si,..ili kachi se nekade ,...i oslobodi go forumov od tvoite sranja,..govedo smrdlvo!.
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ехехехехехехехехех |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mocko e tatko ti ... da bil nesto posaglam , ce napravel covek ... a mozebi i poarno vaka .. nemase kogo da dupcime
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ee,..mochko eden,..pameten nekoj chovek izmislil mesto kade treba da seresh,..a, ne kaj ke stignesh,...kako nekoja djukela,...ustvari,...sprema tebe i tie imaat nekoja kultura,...zatoa shto i tie ne serat kaj ke stignat,...smrdle edno!
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ne bi serel , ti vecito bi bil ... gladen
|
|
Внеси реплика | страница <12345 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |