![]() |
|
Градоначалник |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 17> |
Автор | |
paralelogram ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2017 Статус: Офлајн Поени: 787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Хејт хејт хејт
Изменето од paralelogram - 12.Јануари.2019 во 19:09 |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
Е добро ај да го потапшаме по рамо и да му кажеме
продужи Петре така , ти не го донесе загадувањето ти го наследи го дишеш истиов воздух и ти и твоите најблиски... Играј си игрици и не се замарај со народов исто како и оној другар ти Дураку... Како бе така ? За што го гласавте? да ни се шета по зелениве површини како манекен А ? и удобно да си седи онаму на местата каде не така одамна шлакавте бои ! ? На сила дојдоа, со сила седат , власт држат и правда делат И мене сега ме нервираат луѓе кои што не ги боли за ништо...за тоа што се менува устав што се уништува се што е македонски, а се желни само за одмазда душата сигурно им се полни да видат некого у затвор, некој таму што си излегол на протест го прогласуваат за терорист, некој што напишал некоја објава на фб, повик за убиство, ширење омраза и какви ли не обвиненија и тоа се е селективно Ниту еден албанец за ништо не е крив , они сите чисти... Бог да чува и да брани ! За срамота !
|
|
![]() |
|
paralelogram ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2017 Статус: Офлајн Поени: 787 |
Хејт
Изменето од paralelogram - 12.Јануари.2019 во 19:08 |
|
![]() |
|
Хејт
Изменето од paralelogram - 12.Јануари.2019 во 19:08 |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Синдромот ни е да забораваме и молчиме.
Ете тоа треба да го смениме.По никако на ваков фраер да не му се дозволува не укорено да мине она со телефонот,на страна пак спиењето на бркајлијата... Дали некој им го прочита образложението на фејсбук. Срамно!Дете после мал укор ќе се уцрви и извини. А ова торковциве! ![]() ![]() Јас пак сум со филозофијата на Џорџ Карлинг околу гласањето. И баш затоа си дробев за дпмне,па не би им простил ни на сдсм. Која хипокризија е да забраниш возила да одат до средно Водно, а во исто време да сечеш колку таму квадратни метри шума! Меѓудругото еве шо ветил и во второто видео,во второто видео се што го јадат си заслужува!Зошто времето му врви а ништо од првото не исполнил. Петре сања... Петре носи пари.Но за партијата,не за државата! |
|
![]() |
|
Бацим хејт
Изменето од paralelogram - 12.Јануари.2019 во 19:06 |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Освен ти,не знам шо друго е зелено у Скопјево.
![]() |
|
![]() |
|
Ебиветре...Од 01:45 ти се пее песната.Поздрав."Ви гона пеј 'д хел".Али градот нема да остане твој.
|
|
![]() |
|
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
А да му (го) викнеме некој верзиран напомош...на пример Мајстор Коце-то ...се покроце а?
Ем да му (по)каже како тоа се работи , а и да му подзачисти низ амбиентов скопски. Ако му е од помош друг Коце...ќе може да (си) го пушти да му (од)работи сето она што актуелниов и „избран„ очебијно не го научил досега!?. ![]() |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
![]() |
|
Абе Петре,дај пушти летки!
Да не вртат џабе авиониве, сетики К*рназ комарци овие некои. ![]() |
|
![]() |
|
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА СКОПЈЕ ШТО ФАТИ - ИСУШИ Шилегов ја уништи и фонтаната на плоштад Македонија![]() |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
![]() |
|
Златен,одбери си некој кмет од било кое село.
И ете ќе ти докажам дека и тој на терен е подобар од тебе! Ебаве тоа неспособните у ужас го претворивте градот. Со точак обврските ги завршив за два часа,истата релација со четири автобуси за четири часа.Петсто метра поминувам за половина час и тоа трае веќе година! |
|
![]() |
|
И така Скопје и малите напори кои ги
даваше да личи на метропола,Петре ги сруши. Тоа ти е приоритет се бесплатни вожњи со такси за пијаници. Парите кои оделе за уличните музичари,ќе биле пренаменети за некој фестивал. Кој бе Петре?На Цеца ли?И тие пари ќе ги добива ко награда оној кој највеќе ќе испие? Ај ваљда нема да му текне и на јутуб да врши рестрикција на такви видеа,за да знаеме како изгледаат светските градови. Изменето од Орка - 01.Јуни.2018 во 19:49 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |