|
Се чудам... |
Внеси реплика | страница <12345 115> |
Автор | |||||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Некој чуден чоек ќе да сум јас,многу се чудам тука гледам.
Туку што ме зачуди... Како се менуваат времињава,и ден денес страв и срам ме фаќа да поминам покрај МРТВ после 17ч. Да не некој ме види па репутација на мирно и паметно дете да си расипам...Кога читам оно сега тренд станало да во попладневните часови таму се шуња човек. |
|||||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Се чудам,или ќе му дојде им се чудам.
Во потрага по нови лица(некоја група или што знам што)... И ете ти ги истите тие родители кои загрижени ми ти биле за тоа како влијае фејсбукот на нивните деца, и од тоа какви се психопати кружат низ него без грам размисла ги лупаат сликите од своите деца. |
|||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
се чудам зошто некои луѓе те прават да се чувствуваш виновен затоа што си среќен? ко да си им побарал или земал нешто... или па те носат на грб... |
|||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ne se chudi , ima i beter
|
|||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
сч...како може во еден човек да е собрано толку зло
|
|||||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||||
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
kade choek e stisnat - takov i ispagjat
na pr . - nie zhenite.. shto vadat od nas - toa e! i ne se chudam ich Изменето од outlook123 - 05.Ноември.2014 во 16:38 |
|||||
едно е - не се две
|
|||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
се чудам оти ми е ваков шашав денот... само глупости правам денеска |
|||||
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
da be! - vo pravo si!
|
|||||
едно е - не се две
|
|||||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Зависи кај ќе го стиснеш... се чудам де |
|||||
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ako stisnesh portokal - kje iscedish sok od portokal
ako stisnesh limon - .... no, shto ako stisnesh choek... shto li kje iskochi? se chudam , navistina se chudam... |
|||||
едно е - не се две
|
|||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Се чудам како е можно песнава да е хит кај и да патувам последниве месеци
Значи од Арапскиот субкотинент, преку Индија , па до Јапонија, Филипините , Сингапур и очигледно Америка Алал да и е на пеачкава за хитов , ја сакаат песната и секаде е слушана. I'm gonna swing from the chandelier, from the chandelier I'm gonna live like tomorrow doesn't exist Like it doesn't exist I'm gonna fly like a bird through the night, feel my tears as they dry I'm gonna swing from the chandelier, from the chandelier |
|||||
|
|||||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
еее... не се чудам веќе |
|||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Сигурно мислеле на овие убавите
|
|||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Se cudam....\
I vakva tema imalo ovde
|
|||||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||||
Внеси реплика | страница <12345 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |