|
И Србите се сомневаат за словенското поте |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си слушнал за српската варијанта на црковнословенскиот јазик? |
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе ама некако им е заостаната граматиката , и нема никакви траги од нивниот јазик наназад во историјата
ПА ЏАБЕ ПРИЧАШ БРАТЕ КАД ТЕ НИКО НЕ РАЗУМЕ , УМЕСТО ТО БОМБАРДУЈЕ. Изменето од MAKEDON-FILIP - 27.Јули.2008 во 15:13 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
greska si ... eden moj komsija albanec , veli " i ptice pevaju na srpskom "
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srbite odamno tvrdat deka se poteknuva od niv
dzabe nevikat PRICAJ SRBSKI DA TE CEO SVET RAZUME |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka ce uspees da se snajdes
Ovo je ovde Balkan, Zemlja iz sna, Između moćnih sila Dobra i zla. Tu svako može biti Dušman i brat; Svakih pedeset leta izbija rat. |
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Додуша го избришав коментарот, али ајде... Па јас разбирам дека е шега и ме насмеа шегата, затоа прашувам од кај ти текна песната |
|
Oho Boh
Сениор Регистриран: 09.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neli e ok ? ... hahahahahah ..... Vlade ... malku da se poseguvame ... ne e loso za dobro raspolozenie
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=L8ZxTpkN8aU
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ја отвара страната, неможам да прочитам и да видам за што се работи... |
|
Aminta2
Сениор Регистриран: 11.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Србите, отпрвин срамежливо, но сега се поотворено почнуваат да се сомневаат во “словенството“.
Впрочем, ние во Македонија уште одамна наводната словенска преселба во 6ти век ја пукаме со многу издржани документи, било со генетски наоди, било со историски документи или преку археологијата. Прашање на време е кога таа лажна теорија, која е пандан на хеленизмот, ќе ја/ги снема целосно. Еве “сомнежи“ и од српска страна: http://www.srpskapolitika.com/Teksto.../2006/055.html Изменето од Aminta2 - 27.Јули.2008 во 06:22 |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |