|
Видено и помислено |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sekoj den gledam po nekoja so me bendisuva i so sakam SE da i napravam
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...braos, produzi taka, tri meseca se mnogu da ti kazam...tri nedeli drugput...
...inache...mmmmmmmmmm...ako ja zakacham nekoja, neznam sve sho moz da i napraam...mmmm uh uh... |
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас пред неколку месеци видов некој! Две недели подоцна го добив и му направив се' што претходно ми падна на памет! Три месеца подоцна одвај чекав да се откачи од мене! Сега пазам што посакувам! |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali deneska vidovte nekoja /go sto epten ve bendisa i sto bi i/ mu pravele da vi padne vo race ?Moze i so sliki. Изменето од Biba_G - 06.Декември.2008 во 20:38 |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |