|
Дали сте задоволни од економската состојба на МК?? |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | ||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da da sekako odime napraed , narodot e prezadovolen,
grozjeto go otkupija celo, i toa po solidna cena
citaj me sega so jas mislam:
dodeka vladata ne prezeme vo svoi race se nema napredok,
dodeka ne postane nekorumpirana nema napred a sega bas ne e taka
na primer:
sega ima problem so grozjeti i toa strasen ke go osiromasat narodot
ako e VMRO ok neka mu go zeme na sveto podrumot na tikves koj namerno sistematski go rastura i osiromasuva narodot.a nema silna dzava so siromav narod
|
||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не не додека е вмро-дпмне јас сум задоволна а кога е сдсм не сум затоа што сдсм се растура и во времето на сдсм македонија беше бедна а кога дојде вмро-дпмне македонија се препороди!
Како оди онаа песната? Земјата бара будење пак предолго заспана била а нашето сонце пробива мрак македонија има сила! |
||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i koga ne e ti si zadovolna , ako si na drzavni jasli
|
||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
додека е вмро-дпмне на власт задоволна сум!
|
||
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Бог да чува!
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
postojano gi vleceme najlosite zborovi i nastani i ja sporeduvame nasata drzava so nesto sto ne e,koga bi imale vo predvid deka vo zavisnost od drugite po razvieni zemji cii sto ekonomii se smetaat za visoki i pouspesni Makedonija sepak dobro pominuva i se drzi vo ovoj period.No ako sakame da bide loso sekogas ke bide taka se dodeka ne pocneme da gledame porealno pooptimisticki i dodeka ne prestaneme negativno da vlijaeme vrz sve.Site tie sto se vecno nezadovolni neka se obidat da pridonesat barem 1% za uspeh i razvoj na ekonomijata vo nasata zemja togas nie bi cvetale,vo sprotivno se dodeka se gleda da se nasteti na bilo koj nacin na sekoj poteg za uspeh i razvoj na drzavata tesko deka bi napreduval bilo koj vo svetot.........kolku poveke covek e nezadovolen od se tolku poveke nema ni da ima moznost za zadovolstvo........................... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
што мислите , дали беа задоволни жртвите на цунамито од пред некоја година ? .......... НЕ .......... значи , ако се има предвид фактот дека и нас не погоди ЦУНАМИ , не верувам дека има многу задоволни ....... . освен оние кои се на повисоко ниво па го преживеале Македонското ЦУНАМИ
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не знаев дека во Македонија постои нешто што би се нарекло ЕКОНОМСКА ситуација...државава повеќе ми заличува на робовладетелско општество одколку на слободна либерална држава каква некој сака да ни ја претставува
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да бидеш задоволен од ова тука и вака како што е , или треба да си во редот на повластените феуди или да си глуп , слеп и послушен ..............
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo Makedonija NEMA ekonomska sostojba ima feudalna
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
anketa e anketa nema ljutis
nekoj rekol tuka da ne preprocitavam sitiot ne mu veruva na gladniot a i gladniot ne znae kako da e koga si sit sekoj kje si kazit za anketava odgovor, no i sekoj moze da smeni mislenje pred pola godina bi rekol necinit sega vikam deka cinit ekonomskata situacija a utre? koj znae, zavisi dali kje mi ide ili ne no anketata e verodostojna... pokazuva procent na tie sto im idi prema tie sto ne im idi vo momentov realni ima retki... koi se bogati i kje podrazmislat deka situacija e sranje ili obratno ako ima samo eden gladen i rece deka situacija e dobra ono sekoj za sebe ...kazuje |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |