|
Причина првиот состанок да е и последен |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako mi kaze deka ne e lesna i deka saka prvo na race da ja nosam, pa potoa ke razmisli sto so mojata sudbina
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako nemame dovolno zaednicki temi za razgovor, pa i dvajcata gledame u saat .............kraj
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prviot sostanok moze da e posleden pred se znaci samo ako nema fizicka privlecnost......sve ostanato e tralalalal zatoa sto od prviot sostanok ne moze mngou da se doznae...samo prvicni vpecatoci....a ako tie prvicni vpecatoci i da se naj naj naj dobri...ako nema fizicka privlecnost nema vtor sostanok!!!
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako mu zvonat drugi celo vreme a nego ne mu prechi,naprotiv angaziran e okolu odgovaranje na pozivi,a jas dremam kako posmatrach na showto.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako mi dzirka u mobilen i na skype
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da me prosheta segde za da me ispromovira
|
|
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se slozuvam..edna od pobitnite pricini iako gi ima milion |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога немате нишо ама нишо заедничко
|
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka prviot sostanok moze mnogu da ni kaze dokolku pravilno gi tolkuvame signalite.. ako na prviot sostanok uste go vidam kako se vrti nastrana po drugi, go preknizuvam i frlam vo kanta
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
More ne sum toa se site onie arogantni sushtestva ispolneti so sebesi koi samo se obiduvaat da ti ja dokazat svojata uspeshost i visoka vrednost |
|
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoj sostanok so dosadna i napnata atmosfera od koj samo baras nacin sto pobrzo da se izvleces,ne sum go povtorila po vtor pat...gjubre sum
|
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...baterijata od mobilniot!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...and, what made you think that you could have it your way, I'm not better than the ones before me... Изменето од ...Well... - 28.Јуни.2008 во 19:15 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako se pofali na drugarkite kakov onaduvac sum
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |