|
Обама ја поддржа Грција?! |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako
no jas im veruvam na belcite kje go fukat republikancite Изменето од anakin - 16.Јуни.2008 во 01:43 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahaha |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas oduvek sum bil,...republikanec!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako Barak Obama izjavil taka ne znachi deka e i vo red negovata izjava.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Без навреди и оффтопици!!! Дискутирајте на тема!!! |
||
Мишичасти
Група Регистриран: 01.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пс/// пред 150 години да некој речеше дека ке ја избркаат суперсилата турција од европа = ке го мислеле будала... ево ја денес .. на коленици се лигави за влез во ЕУ... моќната таа...лол
|
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zatoa
shto znaesh do kakvo nivo e razvien racizmot, ili zatoa shto i samiot si racist??? |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
Мишичасти
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сум бил и работел таму... а ако работниот реднекс белец кој опфаќа 70% од америчкото гласачко тело- си одбере нигер да ги води... јас ке се самозапалам...
|
||
Мишичасти
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од секогаш демократите (под силно влијание на шиптарската мафија и дијаспора- читај Диогарди) беа против словенските држави на балканот за сметка на албанците. Не ме чуди ни овој пат да е исто... Затоа сите македонци и срби во САД треба да гласаат за републиканскиот кандидат... барем нема да е црн...
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.. vo ucilishte ..ucitelkata... iako znae deka ucenikot ...znae... pri pregleduvanje na pismenite sostavi... gi isprava greshkite... i normalno ...pishuva pomala ocena... kako preventiva... da ne se zaboravi... |
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова не е веќе поддржување на идеологија, туку граматичка грешка (или печатна, како и да е), за која сум сигурен дека сум во право. Изменето од RebeL - 15.Јуни.2008 во 13:18 |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Смајлито не беше да искажам бес туку онака... лутина, изнервираност оти не си само ти, досега 1000 други луѓе имам поправано за истото и преку гла ми е дојдено. Извини не мислев ништо лично
|
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...благодарам на укажаното, и морам да ти кажам дека многу добро знам како се пишува, прочитај го постот и самиот ке увидиш дека имам грешка при куцање, но како и да е благодарам на исправката и на искажаниот БЕС! Но би те замолила друг пат наместо да ме корегираш при грешки во пишување и да одиме овака оффтопик, подобро ке биде да ме коментираш или корегираш на зададени теми! Поздрав |
||
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |