|
Причина поради која би се откажале од љуб |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако ги употреби канџите на мене, а мислев самоуверено дека никогаш нема да ме повреди, мислејки дека само ке ме чешка со нив по грбот
|
|
is no good
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Varanje definitivno e najgolemata pricina da se otkazes od ljubov, lugeto sto se spremni da prekutat takvo nesto ja gubat cesta i gordosta bezrazlika kolku i da sakaat vrskata nikogas nema da im bide kako prethodno, taka da najdobro e da ja prekinat i da si zacuvaat malku dostoinstvo sto im ima ostanato |
|
www.komiti.org
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако таа ми смета во животот
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
preljuba...i vednas otkaz dobiva
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKO IMA LJUBOMORA,BEZ PRICINA.......I MI SE LUTI NA MOITE ZAEBANCIIIIIII
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако не ми даде лиз од сладоледот! |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako cesto me nervira so nagli promeni na raspolozenia
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne mi se izraduva koga ke me vidi.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми текна на уште една... љубомора
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... ako i se zdosadam........ tesko se isprava |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас би играла така , навистина на светов сигурно има некој што повеќе ја заслужува таа љубов отколку тој што ја изневерил |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ako mi se zdosadi so neja...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od ljubovta opsto ne, pu-pu skraja da e ... od konkretnata ljubov i od konkretnoto lice sto me izneverilo ke se otkazam bez pardon!..
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога пробувам да замислам како би ми било во таква ситуација и јас мислам дека би се откажала од љубов, но искрено, не вреди поради туѓи глупости и грешки да се откажуваш од нешто толку убаво
Изменето од Monuska - 16.Јуни.2008 во 23:43 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |