|
Груевски и Ставревски прифатиле беџ со... |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас не сум сдсмовец, ни вмровец. Не сум ни политичар во парламент за МЕНЕ да ми припишуваш она што сдсм го правеле или не го правеле. Јас само ти појаснувам некои очигледно нејасни работи за тебе. И кога ќе се сетиш дека во тие 17 години што ги спомнуваш, дека и твоите вмровци исто така беа на власт 4 години? |
|||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kako i da e , se dodeka ne se vratime na upotrebata na ustavnoto ime , dolzni sme da gi pocituvame medjunarodnite dogovori a vo vrska so upotrebata na referencata ..... a do togas , toa e sto e ......sakale ili ne ....
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
potocno kaano , referencata koja sega se upotrebuva za nase pretstavuvanje , se upotrebuva duri i vo najvisokite evropski institucii ... vo toj slucaj i spored nekoja logika na neprifacanje , ne bi trebalo nitu da ucestvuvame na nitu edna rabotna sredba ili uste pologicki , nasiot pretstavnik na pregovorite pod medijatorstvo na nimic ne bi trebalo da prisastvuva od prosta pricina sto i tamu sme zapisani pod referencata ..... |
|||
oon
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a sto se odnesuva do dodeluvanjeto na nagradite na koi e napisano toa sto e napisano , taka kako sto e napisano ne smeelo da bide prifateno od covek civa partija go dobi mnozinstvoto glasovi od Makedonskiot elektorat poradi stavovite so koi nastapuvase na predizbornite mitinzi a se vo vrska so pritisocite za menuvanje na imeto ... medjutoa , imajci predvid deka spored site medjunarodni dogovori se uste vo svetot sme pretstavuvani pod referencata fyrom , mozebi i ne bi bilo vo red da ne bidat prifateni tie nagradi ...... se dodeka ne se iznajde resenie vo nametnatiot spor so grcija .... a resenieto se znae ... nema menuvanje na imeto ... samo povlekuvanje od upotreba na referencata i vracanje na ustavnoto ime ......
|
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Njujorcanec
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas kako shto znam...prvata 1 ili 2 godini od 91 pa navamu imashe ekspertska vlada ili taka neshto..potoa se organiziraa parlamentarni izbori...pa pobedi Branko...pa potoa dojde VMRO vo 98 godina....Ljubco i kompanija ukradoa shto mozese da se krade...pa potoa napravija vojna...za polesno da mozat da si odat...si zede bugarski pasos i sega ke komentira od strana...potoa dojde povtorno SDSM na vlast...ja stabilizita Makedonija...potpisha dogovor za asocijativnio clenstvo so EU i ja donese Makedonija pred portite na Nato, pa potao dojde VMRO, go preimuenuva aerodromot i stavi nekoi statui pred vlada...dobi veto za Nato, i potoa..napravi predvremeni izbori....a vidovte shto se sluci na izborite...koja katastrofa bese...namesto da se pregovara...toj sakashe mnozinstvo...eve go mnozinstvoto, go dobi...ama nadvor od granicite na Makedonija, nie sme crna dupka na balkanot...
|
|||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од xxll - 09.Јуни.2008 во 16:47 |
|||
Njujorcanec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Celosno se soglasuvam so tebe...no za VMRO-vcite....sekogas ke bidat predavnici togashnite institucii na vlast... |
|||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Компромисот со името Македонија го направи во 1995 со цел Грција да го тргни ембаргото кон Македонија кое ја уништи македонската економија! Мислите тогашната власт за лепе очи го потпиша договорот за привремената референца а? Беше принудена да го стори тоа, беше принудена и да го смени знамето и да го измени уставот. Затоа што за 3 години нашата економија го допре дното и мораше да се попушти. Јас верувам дека и вмро да беше тогаш на власт истото ќе го направеше. Со тупање в гради ништо не се постигнува! Мора рационално да се размисли малце.
А инаку оваа вест од Шпиц јас ја дознав вчера ама од ТВ, мислам А1 беше... |
|||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
potvrdeno e. so 100% garancija ti kazuvam deka pisuvalo FYR Macedonia. |
|||
Njujorcanec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
fala...treba narodot na Makedonija da gleda i da bide gord na novo - stariot patriotski premier na Makedonija
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vidi ti ... ne si bil dotolku .....
|
|||
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |