![]() |
|
Не за Р. Македонија туку само МАКЕДОНИЈА! |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Автор | |||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Еве еден извадок од дневниот печат каде што меѓу редови се кажува дека веке сме НОВОИМЕМУВАНИ, иако сеуште не знаеме со кое ИМЕ, но дознаваме дека нијанси се во прашање, односно се пеглаат технички детали: "...Според неофицијалните информации, на средбата најмногу станало збор за опсегот за употреба на името за кое би се постигнал договор. Ова беше прва средба меѓу преговарачите Димитров и Василакис со посредство на Нимиц по грчкото вето во самитот во Бук*решт за влез на Македонија во НАТО. Шефот на словенечката дипломатија Димитриј Рупел вчера изјави дека, при посетата на Атина, со грчките колеги разговарал и околу спорот за името. Уверен сум дека постојат можности тие пречки да се отстранат, но ќе треба многу да се работи за да се дојде до тоа - додаде тој. Шефот на македонската дипломатија Антонио Милошоски, пак, на средбите со францускиот колега Бернар Кушнер и со американската државна секретарка Кондолиза Рајс им рекол дека „Нимиц е добредојден во Македонија“ и на тој начин ја потврдил желбата на Скопје да ги продолжи преговорите за името со Грција." Ние (мислам на народот) како и сегогаш последни ке дознаеме за сето она што се разговара и за каков опсег за употреба на ''договореното'' име станува збор. Сеуште се чека МАЖ за да ни наговести...а кој ке биде ЈУНАКОТ што ке ни го соопшти новото име, наскоро ке видиме. |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
nedopirliviot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
||
Нешто чудно се случува, некој измислил мој цитат......... Изменето од nedopirliviot - 13.Јуни.2008 во 20:46 |
|||
![]() |
|||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
||
pa za nekoi od vas i pogodile... |
|||
![]() |
|||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
||
Па така нé викаат незнајш? ![]() Изменето од RebeL - 13.Јуни.2008 во 18:34 |
|||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|||
![]() |
|||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
||
kaj gi najde francuzite, koi celo vreme nagaleno vikaat La Republik... bez ona francija... hahaha... se upuca u noga... |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
a?,...pa,ubavo e toa be,...bash!,...monkeydonia,....em originalno,...em ,...slikovito!
![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
||
tebe ke te stavat garant i pretsedatel na monkeydonia...
![]() |
|||
![]() |
|||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
||
Ајде бе напиши да те видам... Мислиш грците не се обидоа да напишат Republic of Monkeydonia и слично Ах бе дете кога ќе порасниш?? |
|||
|||
![]() |
|||
||
abe ja ke ti pisam i republik of skopje ako sakas na vikipedija. bog da cuva od nepismeni i neobrazovani lugje.
|
|||
![]() |
|||
||
Да де, ко ќе ти текни тогаш ја користиш википедиа ко ќе не ти одговара ја дискредитираш.... Значи ја дискредитираш кога пишува Republic of Macedonia... значи си за БЈРМ... ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
trnar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
||
Zamislete vesti na francuskata TV5 i vo meteoroloskiot bilten ubavata francuzinka im veli na site francuzi
-deka :denes vo nasata republika, vremeto ke bide.... |
|||
![]() |
|||
trnar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
||
Lele kolku mnogu se slozvam so Vas,navistina,iskreno vo pravo ste. Ustavot na Crna Gora pocnuva so Drzava Crna Gora.... |
|||
![]() |
|||
||
aaaa so vikipedia li ke pravime dvoboj?
se predavam togas ucen seucen. ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |