![]() |
|
Одмаздата е слатка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 21> |
Автор | |
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не сакам да си ја трујам душата и да смислувам одмазди... а и немам одвишок време па да го чекам моментот..
Се трудам да заборавам... не ми успева секогаш ама со тек на време губи смисла |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Цк девојки .... Одмаздата е ПРЕслатка кога може да се направи за која секунда ... Само моментот да е погоден и да може да се види фаца на оној на кого е наменета одмаздата
![]() Онаа кроена одмазда , кога не се знае ни како ни со што ни колку да се направи за да се направи одмазда е губење време ... А онаа одмазда која е на дофат на рака е послатка и од бабино слатко од сливи
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Не се одмаздувам, не ми е интересно како што рече Анастеа.
Зошто да си губам време со одмазда, кога животов е толку краток што додека се свртиш може да го снема ![]() ![]() Во секој случај, колку и да изгледа слатка, мене ми е само губење време. А за тие што се одмаздуваат, секоја чест, како можат да губат време за непотребни работи кога можат многу попаметно да го искористат времето.
Изменето од evangeline - 05.Јули.2014 во 11:04 |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не се одмаздувам, дури и кога коцките сами ќе ми се наместат за враќање на “ударот“. Обично оладувам после таква ситуација, па не ми е ниту интересно ниту слатко да се замарам со планови за одмазда. Ќе ми горчи, наместо да е слатко. Луѓе кои ми нанеле такви удари, ги сместувам во Recycle bin. А по ѓубриња не чепкам ниту со ракавици. |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
кога ќе добијам можност да се одмаздам и да вратам мило за драго, ме гризе совеста
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Не ми е одмаздата слатка,
но некогаш ми доаѓало на личноста која што ме повредила да и се изнадерам до степен да ми крцаат вратните жили. И ден денес ја имам таа потреба, но себе-контролата е на ниво... одбивам да бидам во контакт со мојата лутина. Уморна сум.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Одмаздољубива... досега не ги памтам да, ама како школо за себе не за да се одмаздам... се одалечувам, но никогаш не заборавам ![]() Изменето од sanja-a - 06.Април.2011 во 21:34 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
odmazdata nikogash ne e poezija
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
... A kako cresha na vrvot od shlagot, princezata dojde da go teshi.
![]() Apsolutno romantichno! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
steta...pih
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Veternicata go svrte i go tresna od zemja!
![]() Taka mu e koga imahe zhelba za bolka... Изменето од Messenger - 19.Ноември.2010 во 21:30 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
...i so bidna so vitezot na krajot na prikaznata?
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Eee pa neka si sedat mirni oti gorchi ako nekoj se zakacha so nas ![]() |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |