![]() |
|
На Рада нешто чудно и се случува....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Автор | ||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Аман бе не ја куди толку... ![]() |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
i mene ... iskreno ..... sto taa i takvite kako nea , a gi ima nasekade i vo sekoja politicka partija ne zavrsija kade sto ime mestoto ... GOLI OTOK ... a moze i na ona ostrovceno vo prespansko da se izvede nesto slicno .....
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
А нели таа можеше да се избори за Мк? како сеа нема сили ни да седи во парламент и да фаќа хемороиди?
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
|
Не ме чуди воопшто што си даде оставка.... редно беше... само ми е многу жал... ![]() Изменето од RebeL - 03.Јуни.2008 во 17:59 |
||
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Ребел ако ова е вистина алал да ти е ми ги насолзи очите од радост
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
rada dade ostavka ... i toa ve cudi ? ..... pa vo zemji so napredna demokratija , lideri na politicki stranki ostavka davaat i za pomali greski ... a ne kapitalni kako nejzinata ... vlez vo nato i eu za 6 meseci ... pa i po cena na imeto i identitetot ... za takvi greski vo minatoto ( citaj ednoumieto ) , za predavstvo na drzavata se zavrsuvalo na goli otok ... a ne so ostavka .....
|
||
![]() |
||
|
Рада даде отставка... сега на канал 5 кажаа....
![]() Знам, можи за општо добро на партијата ама пак... си ја сакав нејзе.. ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
|
ako e andrej petrov najdobriot sto go imaat.... togas podobro da se samoraspustat kako partija.
covece, ne mi se veruva deka nemaat EDEN saglam covek. Vsushnost Rada bese dobra, ama steta sto se prodade na branko. ja iskoristi. a brane sekogas koristi za ednokratna upotreba. |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
![]() Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 16:19 |
||
![]() |
||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
|
se rodi. Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 16:19 |
||
![]() |
||
|
jali nekoj Rankovic , Aleksandar
![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
ah..sto ne se rodi nekoj Makedonski Stalin...pa edna cistka da napravi
![]() od moira: Kontroliraj se so emo-ikonite!!! Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 16:20 |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
|
vidi maki ... vaka kako pisuvas za vnatrepartiskiot mehanizam , nekogo ce asocira na edno drugo minato ednopartisko ednoumie
![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
sekako,kako ne..bas VMRO se "prepoznatlivi' po demokratskiot mehanizam vnatre vo partijata ![]() Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 16:20 |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |