|
На Рада нешто чудно и се случува....... |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | ||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аман бе не ја куди толку... шо точно направи лошо за македонија па да ја кудиш? кажи ми конкретни факти и докази плис. |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i mene ... iskreno ..... sto taa i takvite kako nea , a gi ima nasekade i vo sekoja politicka partija ne zavrsija kade sto ime mestoto ... GOLI OTOK ... a moze i na ona ostrovceno vo prespansko da se izvede nesto slicno .....
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А нели таа можеше да се избори за Мк? како сеа нема сили ни да седи во парламент и да фаќа хемороиди?
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ме чуди воопшто што си даде оставка.... редно беше... само ми е многу жал... Изменето од RebeL - 03.Јуни.2008 во 17:59 |
||
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ребел ако ова е вистина алал да ти е ми ги насолзи очите од радост
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
rada dade ostavka ... i toa ve cudi ? ..... pa vo zemji so napredna demokratija , lideri na politicki stranki ostavka davaat i za pomali greski ... a ne kapitalni kako nejzinata ... vlez vo nato i eu za 6 meseci ... pa i po cena na imeto i identitetot ... za takvi greski vo minatoto ( citaj ednoumieto ) , za predavstvo na drzavata se zavrsuvalo na goli otok ... a ne so ostavka .....
|
||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Рада даде отставка... сега на канал 5 кажаа.... а баш ми беше така харизматична.. интелигентна... баш ми е жал...
Знам, можи за општо добро на партијата ама пак... си ја сакав нејзе.. Јако ќе беше жена-премиер да имавме.... ама тоа е сега јбг |
||
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako e andrej petrov najdobriot sto go imaat.... togas podobro da se samoraspustat kako partija.
covece, ne mi se veruva deka nemaat EDEN saglam covek. Vsushnost Rada bese dobra, ama steta sto se prodade na branko. ja iskoristi. a brane sekogas koristi za ednokratna upotreba. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 16:19 |
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se rodi. Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 16:19 |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jali nekoj Rankovic , Aleksandar
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ah..sto ne se rodi nekoj Makedonski Stalin...pa edna cistka da napravi
od moira: Kontroliraj se so emo-ikonite!!! Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 16:20 |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vidi maki ... vaka kako pisuvas za vnatrepartiskiot mehanizam , nekogo ce asocira na edno drugo minato ednopartisko ednoumie
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekako,kako ne..bas VMRO se "prepoznatlivi' po demokratskiot mehanizam vnatre vo partijata Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 16:20 |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |