|
Објективноста на ВЕЧЕР |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мамамд....ти пак мисли на новинарката.... Јас мислев....и ќе мислам на Латас... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ne be blashke... jas mislev... na ona novinarkata shto pishuva za obrazovanie... a Latas... Latas... seushte ne go citam... i ne go slusham... si gi cuvam nervite.... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Објективен е Латас...........а и Вечер....со него....во него.... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... moram da priznam...deka i vo Vecer ima dobri novinari... a za objektivnosta... relativna rabota... sami nie presuduvame...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...e taka de ...ne se cita mnogu naednash... boli glava... strana po strana... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мамамд....од радост...прочитав малку.......само Dogi...
нешто е скржав ...за наградата..... Изменето од blashka - 02.Јуни.2008 во 08:25 |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...blashke...citaj....na ova zeshko ne se bara...se zema kniga i se cita... |
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вечер и објективност?
Речиси смешно на исто ниво како фразата "Сител и објективност"! |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dogi....наградава до кога да ја чекам.... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Нашиов случај... ....почнува да ми се допаѓа...завршницава.. до некој нареден ..случај..со различни ставови..поздрав... |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma toa glupsti mi e kako uzrecica blashka,a toa deka se naogam kao prozvan..pa mozebi si vo pravo,ali toa u "nasiov" slucaj e obratnoproprcionalno...bi mozel i jas da go kazam za tebe ..ma nema u veze,u sekoj slucaj,u pravo si..znam deka ne si covek na koj treba da mu se objasnuva i deka se razbirame i so nekolku zbora |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne postoi pristrasnost poznavajki gi akterite-NAJORIGINALNO
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Макијавели....честопати кога ќе напишам нешто....се наоѓаш прозван....а искрено не ми е тоа намера....и честопати кажуваш дека пишувам ....ГЛУПОСТИ...............меѓутоа морам да спомнам...дека се разбираме совршено.....и со малку зборови... |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blashka...pa ti napisa deka Latas e covek zatoa sto zastanal zad pametnite,obrazovanite,mladite..t.e zastanal zad partija...a site nie znaeme zad koja partija zastana..taka da toa sto ne ja spomna partijata ne znaci deka ne te razbravme na koja mislish A i btw...NE SAKAM DA GLASAM..toa e PODEDNAKVO demokratsko pravo kako i da glasash...ne sakam od dve zla da go biram pomaloto..za mene zlo si e zlo,ma kolkav radius ili pa dijametar i da ima ..zatoa podobro RAMNODUSEN,nego del od necie stado,pogotovo ako ne zasluzuva ovca kao sto sum jas
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |