|
Јован Јованов & Елвир Мекиќ |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
Daki
Група Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sakam da ponizam nikogo, ama navistina ne se po moj vkus.
|
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стварно се катастрофа!ЈЈ кренат во облаци-влезен во некој филм и изиграва Тимберлејк со она шеширчено а Елвир-за него немам зборови грешка на природата....
|
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
JackTheBiscuit
Нов член Регистриран: 06.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу се супер ако:
1) ти е извршена лоботимија 2) имаш 12 години 3) си едноставно глуп и треба да те упуцаат зашто не треба да живееш |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da , elvir barem ne e napaden , a JJ mi e do jaja od arogancija
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај Елвир Меќиќ некако ќе го изџвакам, ама ЈЈ во никој случај!!!
Толку арогантен тип немам видено досега! |
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site gledaat Pari,Devojki i Slava a so e naj tragicno gi sakaat devojcija od 10 do 15 god aaaht momak
|
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ НЕ НЕ.................
|
|
zoi_23
Нов член Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site pejaci stanaa na denesnicava i tesko na nasite usi sto slusame sekoj den gluposti. Jovan krenat vo nebo si misli koj znae so e a Elvir mavnat vo facata so pegla... SVAKI KOMENTAR E SUVISAN!!!
|
|
adella
Нов член Регистриран: 19.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во недостиг на детски фестивали децата мора на нешто да се радуваат
|
|
Just a girl, but not just onother girl
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se trudat nesto , ama nekako glupo mi e sto znam , nekako e kicerajsko raperski i issileno sto znam , premnogu elementi iskasapeni nafrleni na kup od sekakvi pesni i se i sesto .... batinata odat na kvantitet , kvalitet nema , ovaj pesna samo za mesec dena , losa muzika vo sekoj slucaj bez vrednost
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ni da go slushash ni da go gledash
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ауууу... каков поглед си наместил...“кажи, нели сум најубав, а?“...
Не, фала... не мора да го слушнам како “пее“...
И верувам на IQ...
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anastea ete go toj vtoriot...(bljaaak) |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Додуша овот вториот појма немам кој е... ама судејќи според првиот поарно и да не знам!...
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |