![]() |
|
Колку поглавја од к*ранот знаете на памет |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 18> |
Автор | ||
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Марија вчера сите реагиравме на постот од Алмахди, те молам обрни внимание. Сепак самиот факт што ние ти го обајснивме значењето а не те етикетиравме, кажува дека со задоволство ти ги објаснуваме работите.
Дури и јавно го опоменувавме Алмахди.... Затоа драга не се сите исти. А ти сега уживај и опушти се ![]() Сурата Кијјаме, постојано си ја слушам дома и тоа Мешари Рашид. И кога не го знев преводот на сурата, валлахи некако стравопочит ми влеваше, а сега.... Бог да ни се смилува на Тој Ден.... |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
![]() |
||
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
|
Многу одамна уште го поставивме како правило на форумот, и пишавме јавно за тоа, откако почнаа многу луѓе да добиваат лични закани по ЛП. Тоа нема да го толерирам, ни кон мене, ни кон било кој друг!
Халид - никогаш не сум банирал некого без причина, да не си го расипуваме денот... ![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Врати се 5-6 страни наназад и ќе видиш дека некои однесувања и обраќања се навистина недолични за ад најдат место на овој форум...
Лични квалификации на пример.... |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
Halid ibn Velid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
|
Znachi,Almahdi dobi ban!?? P.s.Zidarski,me interesirat,kade toa pravilo go Pisuvat!? Koga jas se zaclenuvav,nikade ne sretnav takvo pravilo!! Ili mozebi,sega e staveno toa pravilo..Ili Izmisleno od samite Moderatori!! Ke moze,,za Odgovor??Sekako dokolku imate slobodno vreme!! |
||
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
||
![]() |
||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
|
Јас сум при крај со сурата КИЈАМЕ,уште некој ајет и ИншАллах ќе ја завршам.
![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Кога мене не ми се допаѓа нешто-јас се оградувам од некого.... А јас не генерализирав, само кажав дека сум благодарна на Бог за тоа што сум. Ни повеќе ни помалку, нели Ајша? |
||
|
||
![]() |
||
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
|
Алмахди, убаво што ги знаеш луѓето, но истотака знаеш дека за лични закани по Лична Порака се добива бан од една недела. Па - се гледаме следната недела со тебе.
|
||
![]() |
||
Almahdi ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 183 |
|
Не ме загрижува мене Македонскиот јазик воопшто, не ме загрижува мене воопшто во случајов дали е точно граматички преведен или не е точно граматички преведен, дали е Македонски или е некој диалект на некој друг јазик, тоа ич не ми е гајле. За мене е задоволство, милина, убавина кога се дава цитат од к*ранот, за мене е многу убаво кога ги читам Божјите зборови, прекрасно чувство. Само, да ти кажам тебе и на сите други, ЈАС ги знам луѓето КОЈ каков цитат употребува, и КОЈ за каде и на каков начин употребува цитат од к*ранот. |
||
![]() |
||
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
|
![]() ![]() Не ми се допаѓа генерализирањето. |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
![]() |
||
|
И што научивме денес ново......
Јас од сабајле си се препуштив на илахиите од Јусуф Ислам (Кејт Стивенс).... Но предност на к*ранот. Сурата зилзал има оди добро. Да средам некои домашни работи, и се фрлам на учење. Селам |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
![]() |
||
|
Кога гледам вакви коментари неможам а да не речам: Боже, фала ти за Твојата објава и што сум христијанка....
Фала и на тебе Алмахди што ме правиш уште посвесна за тој факт ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
НАЗАД НА ТЕМА!
|
||
![]() |
||
|
Во ред - ова зборува доволно за тебе и за твоите намери пред се... |
||
![]() |
||
|
Алмахди - и тебе ќе те прашам - дали е за тебе навредливо кога се дава цитат од к*ранот?!
Тоа што не бил граматички најправилен - тоа, извинете, ама не е наша грешка... сепак - к*ранот преведен од Џило е единствен достапен на Македонски... Омер, не е проблемот во мене, проблемот е што се фрли на Марија ни крива ни должна и ја окарактеризира со доста непријатни кфалификации... затоа реагирав. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |