![]() |
|
Што е вистинска љубов?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 37> |
Автор | |
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne, ne znachi... ako objasnuva deka i znae...
![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
,,,znachi ,,"lukaviot " e vistinska ljubov,,,, ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
...koga postoi... postojat i granici i vreme i ...
vo "lukaviot" koj kje "ti" objasnuva shto e toa vistinska ljubov
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
,,, ,,,,mha,,,, a prostorot,,,postoi li,,, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
... koga vremeto ne postoi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
,,,ahm,,,vistinska ljubov,,,,
![]() ,,,da ja lapnesh treta godina gimnazija 73g,,,i da zhiveesh so istata i vo 2014,,,,se nadevam dolgo i do krajot,,,,, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Хм, ...
![]() Зарем не е доказ дека некој маж ја сака жената кога оваа ќе биде со помодрени очи, со скршени заби, со раце и нозе во гипс ... ??? ![]() Во спротивно, ќе изгледа дека му е сеедно, дека баш му е гајле што жена му го изневерила. Што има да ја тепа, кога и онака не ја сакал, кога немало љубов, нели? ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Toa ti e zanes..... A ljubov e koga treba da mu opalish eden shamar za da ne znae dali sedi ili stoi...........ama ne go pravish toa oti znaesh deka boli taka ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
bellas ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 77 |
taa mojata
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Вистинска љубов е таа која би можела да биде, ама често се случува да не е
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Вини Пу би рекол: Не се мачете да ја објаснувате... почувствувајте ја. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
многу ме бендиса ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Денес го прочитав ова
![]() ![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
pa sjajot tolku li e otroven
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |