|
Македонско-Албанско пријателство |
Внеси реплика | страница <12345 40> |
Автор | |
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I "" serbia!
|
|
You live only ONCE!
|
|
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа вака... Гледам сте се смилувале и сте ме пуштиле да зборам... Сакам да се обратам до Дудук и Мирослав...Можеби Моира ќе го избрише овој пост уште пред да го прочитате... тоа е нејзино право, но се надевам дека ќе остане доследна и ќе го остави... Држете се браќа, можеби јас веќе нема да пишувам... нема смисла веќе ова...Го изгубив еланот и вољата за пишување... Како да пишувам понатака незнам... Јас сум првиот и единствениот кој бил искључен не затоа што пцуел, некого вреѓал, зборел гнасни работи, се заканувал и слично...туку затоа што сум спомнувал една држава многу често??????? Пази стварно??? Кога некои ситни самобендисани Македончиња ќе почнат да вреѓаат луѓе, нации и држави, тоа не е ништо, а кога јас ќе застанев во одбрана, пазете... ВО ОДБРАНА на една држава во случајот баш онаа која несмеам да ја спомнувам ни бранам и која како таква им забада трн во око на сите нив, е тогаш си искључен... ПАЗИТЕ, ОНИ НАПАЃААТ, А ЈАС БРАНАМ и пак јас искључен...???!!! Ова ме потсеќа како автобусите што ги спасија терористите кои беа опколени во Арачиново и беа преместени на друго место од каде што повторно можеа да пукаат... Јас бев искључен за да можат оние самонаречени и самобендисани Македончиња што повеќе да пљукаат и вреѓаат... До Моира... Јас ја спомнував Србија во три или четири теми од можни стотина... и тоа во кои ако не во оние каде што треба или мора или е неопходно да се спомне... Во темата за Косово, во темата за Русија на Балканот и во темета за пријателството на Арнаутите со Македонците... Незнам кај ми е грешката, а само да видиш две три страни поназад како провоцираат со невистини некои ситни души... Јас несакам невистини и се борам против нив, па ако некој збори невистина и за ЗИМБАБВЕ јас ќе му вратам... Можеби сум глуп, што искључувањето го сваќам премногу лично и премногу сериозно...но што да правам таков сум по природа... неправдата ме боли многу, било да ми е мене или на некој друг нанесена... И кога би продолжил да пишувам, го немам она потребното, а тоа е потребата да се обратам и да укажам на некои невистини, го немам еланот за пишување... Можеби ќе ми мине и ќе се вратам, а можеби не...штознам... Можеби би прифатил извинување од Моира за искључувањето, доколку има доблест да го стори тоа... А до тогаш... ...Моира, за да можеш овој пат со чиста совест да ме искључиш, ќе ти олеснам...: СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА -СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА -СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА -СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА -СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА -СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА -СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА -СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-................. |
|
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prikazni za mali deca. hahahaha....
taka li se tesite sto ne uspeavte da ja zemete z. makedonija? taka li vi macka oci uck, deka ne izgubil? of sto se veruvate lugje... |
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Baranjata na UCK bile jasni
sigurno si mlad i vo 2001 godina ne si pamtis nisto
za golema albanija povece barase vasiot ex premier otkolku UCK
zemi stari vesnici citaj pa posle pisuvaj za konfliktot 2001 zs nemas poim nisto
i ne e tema da diskutirame za konfliktot
cao
|
|
dani103934
Нов член Регистриран: 08.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke ziveeme edni so drugi jas sum albanec i mislam deka ova zemja (makedonija)i nasa i vasa zatoa nema kade da odime edni od drugi, samo zaedno da rabotime ke stigneme da odime i vo evropska unija i vo nato.
A da te potsetam nesto so premier kako sto e gruevski samo mozeme da ja rasipneme i da ja delime makedonija fala |
|
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,e ova za kire,,,super si pogodil,,, Изменето од AlbanianGirl - 07.Јуни.2008 во 18:14 |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a prijatelstvo ima
imalo od sekogas
i ce ima
do narednite
i narednite
izbori
na lokalno i drzavno nivo
nali ?
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
greska covekot e komentatorama dopisnik od rekla kazala rubrika
aj pusci mu edna GUSKA kako vcera ........... Изменето од miroslav_g8 - 07.Јуни.2008 во 18:09 |
|
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne, jas ne sum bila, ama izgleda ti da, poshto vestite koi ni gi prenesuvash tuka,,,taka mi mirisaat,,,
Изменето од AlbanianGirl - 07.Јуни.2008 во 18:06 |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima raboti
za koi ne se prasuva
a ovaa e edna od niv
|
|
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne si bila i ti u podrum? |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zs ? ti ne navivase za ANETO ?
|
|
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dechki,,,ne ja rasipajte temata....
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koga sme kaj pobedata
se znae
ANA IVANOVIC
|
|
Внеси реплика | страница <12345 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |