|
Моето дете е геј |
Внеси реплика | страница <12345 24> |
Автор | |||||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
A tebe koj da te opomene za navredive?
|
|||||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
А јас реков дека е болест па да се лечи?
Само споредив две појави што се сметаат за ненормални ...
|
|||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
A kao ova.. homoseksualnosta se leci, a?
|
|||||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Јас многу добро знам што пишав, не треба да се препрочитувам.
Ако високиот притисок некои луѓе го сметаат за ненормална здравствена појава, не значи дека оние што имаат висок притисок се ненормални. Назад на тема.
|
|||||
|
|||||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ne gi izvrtuvam jas zborovite.. ami ti preprocitaj se sto pisa
|
|||||
|
|||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Не ги извртувај зборовите на луѓето
|
|||||
|
|||||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
A nie kako homoseksualci, biseksualci, transsexualci, panseksualci, aseksualci ondak sme nenormalni zatoa sto taa pojava e nenormalna..zatoa sto nie go nosime toa kako odlika ili sto i da e. Samo zatoa sto ne e agresivno ne znaci deka ne e navreda.
|
|||||
|
|||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Никој не ви рече дека ти, тој, таа..сте НЕнормални. Туку сите велат дека хомосексуалноста како појава е ненормална односно не е во рамките на она што општеството го прифатило како добро.
|
|||||
|
|||||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
A sto e so site tugi tvrdenja deka sme nenormalni itn? Ili toa ne se smeta za navreda i toa moze da se tolerira, neli? Great...
|
|||||
|
|||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Мислењата на Новак Настич се сокриени, па ти не можеш да ги видиш. Затоа ти препорачувам да не коментираш каде што нема место за коментари. Јас стојам позади модерирањето на модераторот!
Чекај малку, ти ќе ми кажеш што мене ми се допаѓа да гледам? Се додека другите го прават, прави си го и ти. Ама немој после да ми речеш - Еј околината ме гледа како да сум плашило, не ме прифаќа и што уште не. Инаку да, темата е што ако моето дете е хомосексуалец. Дај ми доказ дека хомосексуалците се раѓаат како хомосексуалци.. Па тука има и хомосексуалци што станале хомосексуалци откако имале хетеросексуална врска, што треба да мислам за нив? Дека туку така им текнало дека сакаат да се со ист пол? А за ова последното што е во болд имаш јавна опомена. Следен пат биди малку поселективен со клетвите, да не те стигнат и тебе и тоа каде што најмалку очекуваш! |
|||||
|
|||||
Нембус
Група Регистриран: 31.Август.2012 Локација: Скопје Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Мене ми е гајле дали ти тоа го практикуваш јавно или не. Се додека други го прават, и јас ќе го правам, притоа залагајќи се и за другите како мене. Не ти се допаѓа? Твој проблем дечко.
Тоа што ти мислиш, и што научниот колегиум глобално го има утврдено не е исто. Едното држи повеќе вода, за среќа (или од твоја перспектива, за жал). И јас бев учен на разни такви вредности, правилни начини на живеење, морал и етика итн., сепак испаднав геј. Тоа е ама ич никаква гаранција дека син ти нема да биде геј. А од се срце ти посакувам да биде (зошто само тогаш таквите како тебе се освестуваат, ништо друго не ги мрда доволно од тоа проклето статус кво). |
|||||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
posho koga stiskash enter, neli? ehhh...
|
|||||
|
|||||
Нембус
Група Регистриран: 31.Август.2012 Локација: Скопје Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
А ти, ако модерираше како што треба, истава опомена ќе му ја дадеше и на dedanoe, кој исто така сурфа вербално надвор од темите пишувајќи триста глупости кои немаат врска со темата пред нас. Вака испаѓаш селективен.
Да де, неприроден начин на комуникација, нели? А знаеме колку се ужаснуваат овдешните за нешта неприродни - иако се чини одредени работи н еим пречат. |
|||||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Nikoj nema... se se toa predrasudi ovde... i smetaat deka sme neprirodni... poso neli, tehnologija
|
|||||
|
|||||
Внеси реплика | страница <12345 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |