|
Препорака за основно училиште |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro skolo e i Goce Delcev(bivso Lenin)..epten e super skoloto..edinstvenata mana momentalno e problemot so salata,so e premnogu mala,no nekako mislam deka se raboti na toj slucaj da se podobri situacijata..inaku nastavnicite se mnogu ok..ja bi vi go preporacala kako super skolo za vasite deca..
|
|
jmama
Нов член Регистриран: 30.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наскоро (некаде во мај) ке започнат уписите за децата во прво одделение во основите училишта. Ме интересира каква е состојбата по основните училишта? Какви се вашите искуства?
На времето Брака Рибар (денешно Димитар Миладинов), Песталоци, Кочо Рацин важеа за училишта што имаа некаков си рејтинг во поглед на наставен кадар. Меѓутоа она што деновиве го слушам за тие училишта е хорор и никако не ми препорачуваат детето да си го запишам таму. Во игра се некои малски училишта како Блаже Конески, Х.Т-Карпош, Кирил Пејчиновиќ и сл.
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |