![]() |
|
Како до вечен живот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 15> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vecnosta vednas ja povrzuvame so vselenata, a taa posoti samo 15 - ina milijardi godini, znam, bev tamu koga se stvarase
![]() |
||
![]() |
||
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
![]() |
||
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Може Николче, може. Човекот е создаден да живее вечно.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
nikako nemoze do vecen zivot
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
"Влезете низ тесната врата, зашто широка е вратата и
простран е патот, што водат кон пропаст, и мнозина се, кои влегуваат
низ неа. Зашто тесна е вратата и тесен е патот, што водат во живот, и
малцина се кои го наоѓаат"
(Матеј 7:13-14) |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Auuuu ova mi se svigja...da me kremiraat i chestici od pepelta vechno da mi se razletuvaat niz vozduhot
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Neku da bidam vecen. I ovoj eden zivot mi e mnogu. Neka me zapaljat i pepelta neka mi ja isturat u klozetska solja iako znam deka posle ke im bide sube da kenjaat vo taa istata solja...nek si kupat nova
![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
I nekoi od najgolemite zlostornici i izvrsiteli na genocid se vechni,za zal ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
|
Znaci pa preku seks ![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Ostavam...dela zad sebe,..deca,moi,samo moi misli,
samo moi dvizenja po koi me poznavaat,..ljubov koja ja davam.. se se toa tragovi od nas...ako ostavish ljubov zad sebe...togash si-vechen |
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
so naseto potomstvo
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
misseli4ka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
|
па и да има вечен живот...ќе ни се здосади...подобро вака...
|
||
You wanna catch me..? Well kill yor self! We'll meet in hell... I'm going there anyway...
![]() |
||
![]() |
||
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
|
неможе да се има вечен живот
![]() |
||
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
||
![]() |
||
Skorpija16 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
|
nikako!...nema pat do vechen zivot..ima samo vechna ljubov iprijatelstvo...
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |