![]() |
|
Изгубено-Најдено |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
izgubiv edno sekjavanje
no eden forumdzija me potseti denes sedevme vo bires so nego, dojde kelnerka prasuva so sakate mu vikam - SO SAKAS BILO SO MI VIKA abe aj kazi BILO SO ajde kazuj be kelnerkata ceka nestrplivo ajde kazi be ABE ISTO SO I TI dobro mu vikam i se obrativ na kelnerkata i poracuvam DONESI DVE ISTI vise ne e izgubeno, go najdov pak toj moment fala ti prijatele |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
го изгубив (не знам како) бројот на Хектор од форумов....би сакала пак да го имам
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Najdov....na forumov...prekrasni ludje.
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ma se razbira...se nadevam samo deka razgednicata nema da se izgubi
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
само под услов да ни пратите разгледница
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
a moze zaedno so nego da me pratite i mene...da ne se izgubam po pat
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
млада дамо на таа адреса само твојот млад згоден неопходен да се прати заш тој е крив баш за тоа шо ти се дешава
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Igubiv orientacija vo vremeto i prostorot...Ve molam pratete me na slednava adresa :
La Tour Eiffel Paris ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
изгубено е селото на картата на РМ од кое потекнува милег
|
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Изгубени се балоните на Борис-007...
Кој ќе ги најде... нека ги остави таму кај шо ќе ги најде!...
![]() |
|
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Izgubeno e gumeno topce koj ke go najde sleduva nagrada
|
|
![]() |
|
Ги изгубив мислите
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
lool hahhaha ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |