|
Влажни соништа |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mmmm , mi se povtorvit istiot vlazen son :
Nadvor sme i me smekat dolgo , mi se trijat dur igrame , me palit i me zemat prinego podpren na zid a pred nas sankerska masa , me gibat osekat plej along i dlaboko navlegvit , me palit strasta ,lugeto okolu nas i sansata deka mozit nekoj da ne primetit . Se gubime , uzivame i zrrrr se budam , cela ispotena ama so kruzen osmeh |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...slushaj ti Egejko Eleni...so trtlesto gze......nemoj da mi svrljash tuka po moja tema off topic...zasho ke te izpleskam sve po toa gzeto losho... ...i nemoj mr-mr...zasho ako brishesh drugii i ti da bidesh bezprekorna...oki-doki...??? |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe napor e toa za mene,daj napishi si ti ubavo
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oo hell oo.....black princess ....ma neka ti tekne |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa pojasni pa da sfatamA inaku postot ne ti e izbrishan tuku ti e prefrlen
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes pak sonuvav od raketi - motani....no izgleda ima nekoja sto ne go razbira toa....
poz eleni |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zajkoo
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си лежам на плажа на Закинтос и наеднаш оп, нешто ми го скри сонцето...гледам... госпоѓа Бакојани над мене и ми се смешка...ги тријам очите и не ми се верува... опнала микро бикини а цицината летаат на сите страни.... пуштам раката, тргам тоа бикините и пак сонце ме огреа...госпоѓата направила бразилска депилација. после тоа ништо не се сеќавам...ама сабајлето ко станав гледам на гаќите на предната страна картата на грција се оцртала...без Солун на неа се разбира....
Ако има некој толкувач на сонови тука на форумов нека ми го објасни сонот..????
|
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi ide forumdzika so prevez preku lice
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da ne objasnuem mnogu...site imale toa...koi se vash*te sonoi...vlazni sonoi de...
...eve ja sum sonuel, kako posle nekoja soobrakajka se budam u bolnica i tamu nekoja os sestrine mi vika, wellcome to life...welcome to exsistance...dobar li si sea??/...i ja i vikam da ok sum sea, i stanuem ona me faka za ramenici i mi vika treba da se odmarash sea, mora da si slab i istoshten...i mi se podsmeshue nekako onaka..znaete de pod mustak...a ja i vikam...cek da proveram do kaj sum...iiiiiiiiiiiiiii..toa...taka...ponataka... ...ajmooooooooo...wet...wet dreams...koj kako shooooooooo... |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |